Annonce
Brædstrup

Blomster til beboere på Søndergården og Klovenhøj

Der var blomsterdekorationer i lange baner, da foreningen Søndergården og Klovenhøjs Venner fredag 22. maj delte blomster ud. Her ses indehaver Birgith Valentin Holm (t.v.) fra Valentin og Blomst og bestyrelsensmedlem af støtteforeningen Birthe Sonberg Johansen. Foto: Henrik Sandvad
Annonce

Brædstrup: Fredag 22. maj blev lidt mere farverig end vanlig for beboerne på plejehjemmene Søndergården og Klovenhøj i Brædstrup.

Foreningen Søndergården og Klovenhøjs Venner delte nemlig blomster ud til de 62 beboere på de to plejehjem, og dermed fik de et lille plaster på såret for den isolation og for aflyste arrangementer, som har ramt beboerne som følge af coronasmitten.

De 62 blomsterdekorationer var doneret af Søndergården og Klovenhøjs Venner samt blomsterbutikken Valentin og Blomst på Søgade i Brædstrup.

- Vi synes, beboerne kunne trænge til lidt opmuntring. Der er mange, der er kede af, at de ikke må få besøg, og samtidig har vi været nødt til at aflyse flere arrangementer som følge af corona. Derfor tænkte vi, at de havde fortjent en blomst, sagde Birthe Sonberg Johansen fra venneforeningen umiddelbart før, blomsterne blev delt ud.

For medindehaveren af blomsterbutikken Valentin og Blomst, Birgith Valentin Holm, var det helt naturligt at være med i donationen, da Søndergården og Klovenhøjs Venner henvendte sig.

- Vi synes, det var et supergodt initiativ, og vi ville selvfølgelig gerne være med. De ældre har brug for lidt farver og blomster i denne tid, sagde Birgith Valentin Holm.

Annonce
Annonce
Horsens

Jonas Dal: AaB var bedre end os

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AC Horsens

Kampen minut for minut: AC Horsens var nedspillet totalt og tabte trods fin slutspurt

Coronavirus

Live: Styrelse slår fast - skoler bør aflyse alle lejrskoler og klassefester

Annonce