Annonce
Brædstrup

Blomster-døgner er åben

Døgneren hos Blomstergården er nu færdigindrettet. Her ses indehaver Pernille Dahl Stobberup i den nye afdeling. Foto: Peter Hald
Blomstergården prøver et alternativ til nethandel med ny døgnåben afdeling i baggården.
Annonce

Brædstrup: Nu har Brædstrup fået sin første døgnåbne butik, og det er en ret usædvanlig en af slagsen. Nemlig en døgnåben blomsterforretning.

Det er Blomstergården på Bredgade, der har indrettet en "døgner" i et lokale i butikkens baggård. Her kan folk købe buketter, gavekurve, beplantninger med mere døgnet rundt ved hjælp af selvbetjening og Mobilepay.

Blomstergårdens indehaver Pernille Dahl Stobberup har allerede fået mange reaktioner:

- De flest er rigtig glade for den ekstra fleksibilitet, der ligger i konceptet - og mange er meget nysgerrige. Enkelte er lidt skeptiske over, at vi har reduceret den bemandede åbningstid en smule. Men jeg tror ikke, at vi kommer til at tabe på det, siger Pernille Dahl Stobberup, der mandag formiddag var i fuld sving med at åbne den nye døgn-butik.

- I disse tider kan vi ikke bare læne os tilbage. Vi er nødt til at prøve noget nyt, og det er interessant at prøve at gøre tingene lidt smartere. Det her er jo faktisk en konkurrent til nethandel - men her kan du se og tjekke varerne, siger blomsterhandleren.

Annonce

Smitte af på andre butikker

- Nu bliver det spændende at se, om andre butikker prøver at gå samme vej - det skal selvfølgelig give mening i deres brancher. Men jeg tror, at det får en effekt. Nu har vores døgner jo åbent alle uges syv dage, og pludselig får det betydning for blandt andet bageren her i nærheden, at blomsterhandleren også har åbent om søndagen, understreger hun.


Nu bliver det spændende at se, om andre butikker prøver at gå samme vej.

Pernille Dahl Stobberup, Blomstergården


- I hverdagen giver det mening for de kunder, der har travlt. De kan springe køen i butikken over. Og i disse covid-tider betyder det også noget, at folk kan handle uden fysisk kontakt, siger Pernille Dahl Stobberup.

Rent praktisk har døgn-afdelingen ikke medført de store ekstra-investeringer. Pladsen er skaffet ved at rydde op i et tidligere vaskerum, og der er investeret i noget ekstrakraftigt lys, så baggården bliver lyst op, så man bedre kan se de varer, der står udenfor:

- Elektrikerne drillede mig lidt og sagde, at lyset var så kraftigt, at man behøver solbriller, ler Pernille Dahl Stobberup.

Det her er jo faktisk en konkurrent til nethandel - men her kan du se og tjekke varerne nærmere, siger blomsterhandler Pernille Dahl Stobberup. Foto: Peter Hald
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Et kys til prinsen

CORONAVIRUS

Live: Nye rejsevejledninger - rejser til Tyskland og Cypern frarådes

Annonce