Annonce
Odder

Blæserensemblet Royal Danish Brass cykler forbi Alrø Kirke

Danish Royal Brass-bandet tager hvert år på en sommerkoncertturne - på cykel. Den 2. august kommer blæserensemblet til Alrø Kirke for at give en koncert med et meget afvekslende program. PR-foto

Alrø: Fredag 2. august kl. 19 kan man i Alrø Kirke hører det danske blæserensemble Danish Royal Brass spille et afvekslende koncertprogram med både renæssance-, barok- og romantisk musik af komponisterne John Dowland, Jeremiah Clarke, Ludwig van Beethoven, Friedrich Kuhlau, Fuzzy og Vittorio Monti.

Ensemblet er på sin årlige sommerkoncertturné på cykel - også kaldet "Brass on Bikes" – for femte gang i træk, hvor de fem kongelige musikere/cykelryttere tilbagelægger 350 km og optræder ved seks koncerter på seks dage.

Royal Danish Brass blev grundlagt i 1977 af fire unge messingblæsere i Det Kongelige Kapel og én af stifterne er med på turen, basunisten Keld Jørgensen – ensemblets absolutte senior – som vil præsentere aftenens program med små anekdoter og spændende fakta.

Bandet består af Jonas Wiik på trompet og piccolotrompet, Lars Ejlif Hansen på trompet og piccolotrompet, Henning Hansen på horn og lur, Keld Jørgensen på basun og lur, Jonathan Borksand Hanke på tuba og Nikolaj Richardt Jørgensen som mekaniker, roadie, stage manager.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Unik flyvetur i lukket luftrum: Se lufthavn fra oven

Annonce