Annonce
Horsens

Billunds kommunikationschef skifter job til Gram Fritidscenter: - I bund og grund er jeg foreningsmand

Søren Madsen har i godt ti år været kommunikationschef Billund Kommune og var før det lokalredaktør og sportsjournalist på Vejle Amts Folkeblad. Arkivfoto: Martin Ravn
Søren Madsen, Billund Kommunes kommunikationschef gennem en årrække, har fået nyt job. Han skal være leder af Gram Fritidscenter.
Annonce

Grindsted: Billund Kommune skal have ny kommunikationschef. Søren Madsen, 53, har fået nyt job og skal efter sommerferien være ny leder af Gram Fritidscenter.

Søren Madsen har været kommunikationschef i Billund Kommune i godt ti år og har også ansvaret for en række store events og for markedsføring. Han var ikke jobsøgende, da han faldt over jobbet i Gram, og siden gik det hurtigt.


Vi er nærmest lidt i chok. Søren Madsen har i den grad været en del af Billund Kommune og har sat sit positive præg. Det er et stort tab for os.

Ole Bladt-Hansen, kommunaldirektør


- I bund og grund er jeg jo foreningsmand, og jeg har hele tiden fulgt med i, hvad der foregår i og omkring Gram Fritidscenter af spændende tiltag, siger Søren Madsen, der har mange års erfaring fra idrætslivet i Grindsted.

Annonce

Stort tab

I Billund Kommune lægger kommunaldirektør Ole Bladt-Hansen ikke skjul på, at Søren Madsens afgang er et stort tab for kommunen.

- Vi er nærmest lidt i chok. Søren Madsen har i den grad været en del af Billund Kommune og har sat sit positive præg. Det er et stort tab for os, men jeg har også dyb respekt for, at Søren træffer et valg om at ville noget andet, siger han.

Billund Kommune vil snarest gå i gang med at finde en ny kommunikationschef.

- Men det bliver svært at finde en, der kan matche Søren, siger Ole Bladt-Hansen.

Annonce

Ny fodboldformand

Søren Madsens nye job betyder også, at GGIF Fodbold skal have en ny formand, en post, han ellers har haft i fem år. Han har i 35 år været en del af idrætslivet i Grindsted som aktiv spiller, træner, bestyrelsesmedlem og aktuelt som fodboldformand.

Søren Madsen har i 35 år været aktiv i idrætslivet i Grindsted og er i dag formand for GGIF Fodbold. Klubben skal nu finde en ny formand. Arkivfoto: Andreas Bjerre

Den post får han ikke tid til at passe fremover, selvom han og familien bliver boende i Grindsted. Hans nye arbejde betyder mange lange dage i Gram og også en del overnatninger der.

- Jeg har lovet at være hjemme, når jeg er hjemme, men jeg render ikke af pladsen som fodboldformand. Nu skal vi have fundet en ny, og jeg bliver, indtil vi har det på plads, siger Søren Madsen.

Annonce

Kender Gram godt

Søren Madsen er på en måde lidt på hjemmebane, når han skifter job til Gram. Han er nemlig opvokset i Kastrup og har gået på Gram Skole fra 1. til 8. klasse, inden han begyndte på Grindsted Kost- og Realskole og faldt så godt til i Grindsted, at han blev boende.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce