Annonce
Horsens

Billetterne blev revet væk til rock-legendes Horsens-koncert

Der gik kun få minutter, fra billetsalget til næste års Bryan Adams-koncert i Horsens åbnede, til Claus Visbye kunne melde udsolgt. Arkivfoto: Mette Mørk
Bryan Adams giver koncert i Forum Horsens til marts. I et fyldt Forum Horsens.
Annonce

Horsens: Man skulle være ualmindeligt hurtig ved billetlugen torsdag morgen, hvis man ville sikre sig billet til Bryan Adams-koncerten i Horsens den 18. marts næste år.

Billetsalget åbnede kl. 10, og 20 minutter senere kunne en glad Horsens & Friends-direktør Claus Visbye melde udsolgt af de cirka 4500 billetter til koncerten i Forum Horsens.

- Bryan Adams er bare en god booking og et solidt navn. Han holder stadig den høje kvalitet på sine udgivelser og på sine koncerter, og så glæder vi os over at kunne præsentere en artist med så mange verdenshit i så relativt lille et venue som Forum Horsens, siger Claus Visbye.

Han uddyber, at han ikke selv havde forudset, at der ville komme så meget pres på billetsalget, som det skete.

- Jeg havde forventet, at der ville blive udsolgt, men at det gik så hurtigt, havde jeg ikke set komme, siger direktøren om billetsalget til koncerten, der er den ene af to Bryan Adams-optrædender i Danmark i marts næste år. Den anden finder sted den 17. marts i København.

Horsens-besøget er et led i den 59-årige, storsælgende canadiers "Shine A Light"-turné, der følger i halen på hans seneste udgivelse af samme navn tidligere i år.

Bryan Adams har solgt flere end 65 millioner albummer siden gennembruddet i begyndelsen af 1980'erne, og han har sat sin signatur på hit som "Summer of 69" og "Everything I Do - I Do It For You" og "Can't Stop This Thing We Started" for at nævne nogle.

Han optrådte også i Horsens i 2001, da han spillede for cirka 4000 publikummer i Lunden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

På kanten af kaninhullet

Horsens

Dagens corona-tal: På ét punkt ligner Horsens Kommune ikke de andre

Annonce