Annonce
Horsens

Billetterne blev revet væk til rock-legendes Horsens-koncert

Der gik kun få minutter, fra billetsalget til næste års Bryan Adams-koncert i Horsens åbnede, til Claus Visbye kunne melde udsolgt. Arkivfoto: Mette Mørk
Bryan Adams giver koncert i Forum Horsens til marts. I et fyldt Forum Horsens.

Horsens: Man skulle være ualmindeligt hurtig ved billetlugen torsdag morgen, hvis man ville sikre sig billet til Bryan Adams-koncerten i Horsens den 18. marts næste år.

Billetsalget åbnede kl. 10, og 20 minutter senere kunne en glad Horsens & Friends-direktør Claus Visbye melde udsolgt af de cirka 4500 billetter til koncerten i Forum Horsens.

- Bryan Adams er bare en god booking og et solidt navn. Han holder stadig den høje kvalitet på sine udgivelser og på sine koncerter, og så glæder vi os over at kunne præsentere en artist med så mange verdenshit i så relativt lille et venue som Forum Horsens, siger Claus Visbye.

Han uddyber, at han ikke selv havde forudset, at der ville komme så meget pres på billetsalget, som det skete.

- Jeg havde forventet, at der ville blive udsolgt, men at det gik så hurtigt, havde jeg ikke set komme, siger direktøren om billetsalget til koncerten, der er den ene af to Bryan Adams-optrædender i Danmark i marts næste år. Den anden finder sted den 17. marts i København.

Horsens-besøget er et led i den 59-årige, storsælgende canadiers "Shine A Light"-turné, der følger i halen på hans seneste udgivelse af samme navn tidligere i år.

Bryan Adams har solgt flere end 65 millioner albummer siden gennembruddet i begyndelsen af 1980'erne, og han har sat sin signatur på hit som "Summer of 69" og "Everything I Do - I Do It For You" og "Can't Stop This Thing We Started" for at nævne nogle.

Han optrådte også i Horsens i 2001, da han spillede for cirka 4000 publikummer i Lunden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Læge har gjort det før: Opdagede tegn på kræft hos fremmed i Bilka-kø

Leder

Leder: Tag debatten - den er gratis

Er der noget, der kan sætte sindene i kog i Horsens, er det byens udseende. Seneste eksempel er viceborgmester Martin Ravns læserbrev om, at Lilli Gyldenkildes Torv efter hans mening kan blive den næste ghetto i Horsens. Efterfulgt af et læserbrev af Sisse Landert, som græmmes over sin bys udseende. Efterfulgt af to læserbreve fra Andreas Boesen og Susan Gyldenkilde, som forsvarer byggeriet. I avisen og på hsfo.dk har vi gennem flere år dækket både planer, spadestik, beslutninger og kritik tæt og grundigt. Emnet optager vores læsere helt enormt. Det kan vi se både på hsfo.dk og i de kommentarer, vi får til artiklerne via Facebook. Derfor vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at afdække udviklingen og på fair og ordentlig vis bringe de forskellige synspunkter videre. Nogle af artiklerne bringer vi gratis på hsfo.dk, mens andre kræver, at man har betalt abonnement. Det får vi jævnligt kritik for af læsere, som mener, at når det er en artikel, der interesserer mange, bør den være gratis. Jeg medgiver, at vi selv har et medansvar for den manglende forståelse, fordi medierne i en periode forærede alt indhold væk på digitale platforme. Men i takt med fyringer af journalister og fotografer verden over er der ved at komme en forståelse for, at ordentlig journalistik koster penge at lave og er en vare, der skal betales for. I debatten om byens udseende tog kritikken en ny drejning, da byrådsmedlem Jakob Bille skrev følgende i en kommentar på Facebook: "Folkebladet kunne nu godt have gjort denne artikel tilgængelig for alle. De har jo valgt at gøre alle de kritiske indlæg tilgængelige for alle." Bare så der ikke er nogen tvivl: Læserbreve er altid gratis indhold på hsfo.dk. Uanset om de er for eller imod, hvad et byråd har besluttet. Fælles for det indhold, det kræver et digitalt abonnement at få adgang til, er derimod, at det er unik og selvstændig journalistik. Tendensen på vores og de fleste andre medier er, at flere og flere artikler bliver låst. På hsfo.dk har vi også det princip, at den daglige leder, som du læser her, er betalt indhold - bare ikke lige i dag, hvor alle kan læse med.

Hedensted

Jørgen leder efter sin ukendte helt fra Bilka-køen: - Han kiggede mig direkte i øjnene

Annonce