Annonce
Kultur

Billetterne er sat til salg: Kom med til Byens Bedste 2019

Byens bedste spisested er én af 14 kategorier, når vi 7. november finder og hylder Byens Bedste ved et stort show i Musikhuset. Foto: Kim Haugaard
Afstemningen til Byens Bedste 2019 er åben, og om en lille måned kan vi endelig afsløre, hvem der er vinderne i de 14 forskellige kategorier. Det sker ved et stort show i Musikhuset, og du kan komme med.
Annonce

AARHUS: Anders Breinholt er vært og Ida Coor og Golden Orchestra leverer musikken, når vi 7. november afholder Byens Bedste-awardshow. Tidligere har showet blandet andet fundet sted på Train og i Hermanns i Tivoli, men i år er lokationen skiftet til Musikhuset.

- Vi river de trygge rødder op, og planter dem på ny, siger Jan Schouby, chefredaktør ved Århus Stiftstidende.

Ved showet skal vi blandt andet finde byens bedste restaurant, bedste café, bedste genbrug og bedste frisør. Kategorierne skiftes der af og til lidt ud i, både for at forny konkurrencen en smule, men også fordi, at konkurrence skal afspejle, hvad der sker i Aarhus, fortæller Jørgen Lundorff, salgschef ved Århus Stiftstidende.

- Det er sjovt og spændene at se på, hvad der rører sig i Aarhus, og lade det afspejle sig i kategorierne, siger han.

Du kan selvfølgelig komme med til det store awardshow og billetterne er sat til salg. Vi tør godt love, at det bliver en festlig aften.

- Både publikum og de nominerede kan se frem til en exceptionel festlig aften i byens hus, siger Jan Schouby.

Billetter kan købes på nembillet.dkog en almindelig billet koster 175 kroner plus gebyr. Ønsker du at nyde en to-retters menu inden, kan du købe en VIP-billet for 475 kroner plus gebyr.

Byens bedste

  • Det er 13. gang, at Århus Stiftstidende afholde Byens Bedste
  • Århusianerne har indtippet deres favoritter, hvorefter en jury har udvalgt de nominerede i de 14 forskellige kategorier
  • Du kan stemme på din favorit i hver kategori frem til 1. november på stiften.dk/byensbedste
  • Vinderne afsløres i Musikhuset den 7. november og på stiften.dk samme aften
Det er igen i år Anders Breinholt, der er vært for Byens Bedste-showet. Du kan komme med, for billetterne er sat til salg. Foto: Kim Haugaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AC Horsens

God vilje, men ingen garanti for flere penge til indkøb i AC Horsens

Horsens

Tyve afsløret af overvågningskamera, mens de planlagde indbrud

Annonce