Annonce
Hedensted

Billetsalget til Knæk Cancer-aften er nu i gang: Målet er at indsamle 100.000 kroner

Tina Buchmark fra Hedensted, der er arrangør af det kommende Knæk Cancer-arrangement på Castberggård lørdag aften 26. oktober, har netop åbnet for billetsalget til aftenen. Foto: Michael Svenningsen
Arrangør af det kommende lokale Knæk Cancer-arrangement, Tina Buchmark fra Hedensted, har netop sat gang i billetsalget til velgørenhedsaftenen, der finder sted på Castberggård lørdag lørdag 26. oktober.

Hedensted: Det årlige Knæk Cancer-indsamlingsshow arrangeret af TV2 og Kræftens Bekæmpelse har fået et lokalt tvist, efter Hedensted-borgere Tina Buchmark i januar i år meddelte, at hun ville støtte op om tiltaget med et lokalt arrangement.

I første omgang blev alle kræfter lagt i at holde et velgørenhedsshow i Byhallen. Senere blev det justeret, da Castberggård bød ind og tilbød at stille lokaler gratis til rådighed på aftenen lørdag 26. oktober.

Nu er forberedelserne kommet så langt, at Tina Buchmark har åbnet for billetsalg til aftenen, der finder sted i tidsrummet kl. 17.30-01.00.

- Det hele forløber rigtigt godt. Vi er i alt 10 frivillige, der arbejder på arrangementet. Jeg tør næsten ikke sige det højt, men jeg har en stor drøm om, at arrangementet formår at indsamle 100.000 kr., siger Tina Buchmark.

Det hele forløber rigtigt godt. Vi er i alt 10 frivillige, der arbejder på arrangementet. Jeg tør næsten ikke sige det højt, men jeg har en stor drøm om, at arrangementet formår at indsamle 100.000 kr.

Tina Buchmark

Første sum i hus

De første 34.000 kr. er allerede indløbet. De kommer fra gruppen Bikers and Cars, der 17. august samlede penge ind til formålet via en event, de holdt ved deres klub-adresse på Haremarksvej i Løsning.

Også sponsorgaver til tombola har været overvældende, fortæller Tina Buchmark, der i skrivende stund kan fortælle, at der er tale om rigtigt mange, men endnu ikke har tal på, hvor mange sponsorgaver der reelt set er tale om.

- Rammerne til en god aften er sat - live underholdning, auktioner og en lang række andre underholdnings-momenter er på plads til aftenen.

- Arrangementet er båret af håndsrækninger fra en lang række firmaer og borgere. Det er ret overvældende alt sammen. Blandt andet har seks lokale kunstnere været i gang med at lave malerier til aftenens auktion, fortæller hun.

Den rette timing

Tina Buchmark har bevidst valgt at vente med billetsalget til efter Stafet for Livet, der løb af stablen 20.-21. juni, for at give begge events den fornødne ro og rette timing, lyder det.

I Knæk Cancer-billetprisen er inkluderet bespisning, underholdning og live musik.

Næste skridt er at sætte gang i en række konkurrencer på eventens Facebook-side for også her at gøre opmærksom på arrangementet.

Deltager man på aftenen, er man desuden automatisk med i konkurrencen om at vinde en partout-billet til Jelling Musikfestival næste år.

Billetterne til Knæk Cancer på Castberggård koster 250 kr. for voksne og 50 kr. for børn og kan bookes via arrangementets hjemmeside hedenstedknaekkercancer.dk.

Det er planlagt

  • Borgmester Kasper Glyngø (S) åbner arrangementet.
  • Fællesspisning.
  • Tombola.
  • Konkurrence og udtrækning af en vinder blandt deltagerne.
  • Auktioner.
  • Musikalsk underholdning leveret af en duo ved navn JB & RIX samt horsensianeren Alberte, der blev kendt gennem tv-programmet X Factor sidste år.
  • En pædagogisk klovn underholder de fremmødte børn, der også kan glæde sig til andre aktiviteter.
  • Tidligere håndboldspiller Lars Christiansen sender en videohilsen til aftenen.

Annonce
Forsiden netop nu
112

Gps afslørede 24-årig løbehjulstyv

Annonce