Annonce
Erhverv

Bilforhandler udvider forretningen: Slår sig sammen med landsdækkende kæde

Henrik Mark Henriksen, direktør i Caripo Biler, tager fra 1. november ikke kun mod potentielle bilkøbere, men også potentielle billejere, efter Caripo Biler har indgået samarbejde med udlejningstjenesten One2Move. Foto: Morten Pape

Autoforhandler Caripo Biler på Høegh Guldbergs Gade har indledt et samarbejde med biludlejningsbureauet One2Move.

Horsens: Siden 2009 er folk kørt ud fra Caripo Biler på Høegh Guldbergs Gade 36 i Horsens bag rattet i nyerhvervede biler. Det vil de forsat gøre, men efter torsdag 1. november vil nogle af dem også vende tilbage for at levere bilerne retur.

Efter mange måneders søgen efter en samarbejdspartner springer autoforhandler Caripo Biler nemlig ud som udlejningstjeneste.

- Vi har indgået et samarbejde med One2Move. De kommer til at stå for markedsføringen, mens vi har bilerne, siger Henrik Mark Henriksen, direktør hos Caripo Biler.

Det landsdækkende biludlejningsbureau One2Move havde indtil for nyligt til huse hos autoforhandleren Aunsbjerg på Høegh Guldbergs Gade, men da de to parter afsluttede samarbejdet, så Henrik Mark Henriksen en mulighed.

- De er spændende, fordi de vægter nærheden til kunderne, og det passer supergodt ind i vores forretning, siger Henrik Mark Henriksen.

Annonce

Ændrede vaner

Når Caripo Biler ser potentiale i at gå ind i lejemarkedet, skyldes det en stigende efterspørgsel på lejebiler.

- Forbrugernes vaner har ændret sig. Unge har i dag ikke så stort behov for at eje en bil, og vi får henvendelser fra både private og erhverv, som har behov for en bil i en kortere eller længere periode. Det kan være én dag, det kan være fire måneder, siger Henrik Mark Henriksen.

I første omgang stiller Caripo Biler 12 biler til rådighed for lejere.

- Men når efterspørgslen stiger, regner vi med at have 20-25 udlejningsbiler. Det bliver alt fra små minibiler til flyttebiler med lift, siger Henrik Mark Henriksen.

Satsningen på udlejning påvirker hverken Caripo Bilers indretning eller organisation.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Unik flyvetur i lukket luftrum: Se lufthavn fra oven

Sport

Horsens hapser Fredericias cheftræner

112

Beboer overraskede to tyve i stuen

Annonce