Annonce
Erhverv

Bilforhandler slår fast: Vi er ikke på vej væk fra Horsens

Skiltet foran Kraft Biler antyder, at Kraft Biler er på vej væk fra matriklen. Det er dog ikke tilfældet. Ejeren af bygningen har sat den til salg eller leje, men Kraft Biler vil gerne blive - også hos en eventuel ny ejer. Foto: Thomas Schütt

Et banner foran Kraft Bilers facade ud mod Vejlevej proklamerer, at bygningen er sat til salg eller leje. Bilforhandleren har dog ingen planer om at flytte fra adressen.

Horsens: Man kunne godt tro det, når man passerer forretningen på Vejlevej, men bilforhandleren Kraft Biler har ingen planer om at flytte fra domicilet med adresse på Torstedalle.

Foran facaden hænger et banner, der udbyder bygningen til salg eller leje, og det har fået en del kunder til at undre sig, konstaterer afdelingsleder Carit Jensen.

- Det er jo et stort banner på 1,5 gange fem meter, så vi har fået en del forespørgsler om det, men vi har en lejekontrakt, som vi er meget tilfredse med, og den kører videre som hidtil. Vi er ikke på vej væk. Vi har snart 10 års jubilæum og har en sund lille butik, så hvorfor skulle vi flytte, spørger han.

Vi er ikke på vej væk. Vi har snart 10 års jubilæum og har en sund lille butik, så hvorfor skulle vi flytte?

Carit Jensen, afdelingsleder, Kraft Biler Horsens

Makker er flyttet til Orionvej

Ejeren af bygningen, Nordisk Dækimport A/S i Brørup, har sat den til salg eller leje, efter at Super Dæk Service, der havde til huse i bygningen sammen med Kraft Biler, i starten af juli flyttede til nye lokaler på Orionvej.

- Vi havde et godt samarbejde med Super Dæk Service, men det fortsætter som hidtil. De er jo ikke flyttet ret langt væk, siger Carit Jensen.

- Som jeg forstår det på ejeren, vil man i første omgang gerne finde en ny lejer i stedet for Super Dæk Service. Bliver bygningen solgt, og skulle en eventuel ny ejer have andre planer med bygningen, må vi se på, hvad vi gør. Vi har under ingen omstændigheder planer om at flytte fra Horsens, konstaterer han.

Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Annonce