Annonce
Erhverv

Autoværksted tager springet og bliver uafhængigt værksted

Det er brødrene Allan Holm Kjær og Brian Kjær Rasmussen, der driver autoværkstedet på Indre Ringgade 11. De mener, at der er flere fordele i at drive et selvstændigt værksted. Foto: Peter Hald
Autoværksted i Brædstrup har sagt farvel til Citroën-importøren og bliver selvstændigt værksted.

Brædstrup: Bilværkstedet Brædstrup Motor Co. ApS, der siden 1991 har været autoriseret Citroën-værksted, er nu blevet et selvstændigt autoværksted med speciale i Citroën, Peugeot og DS og ikke mindst service og reparation af alle bilmærker.

Brædstrup Motor Co. ApS, der holder til på Indre Ringvej 11, har i en årrække været drevet af de to indehavere, brødrene Brian Kjær Rasmussen og Allan Holm Kjær. De to har valgt en ny retning for værkstedet og har sagt farvel til Citroën-importøren.

- Efter en lang årrække som mærkeværksted er det tid til at prøve kræfter med noget helt nyt, fortæller Allan Holm Kjær.

- Vi har et ønske om i højere grad at sætte vores helt eget præg på forretningen. Det har vi til dels også kunnet gøre før, men som mærkeforhandler er der visse krav i forbindelse med blandt andet markedsføring, der skal overholdes. Det har vi været meget glade for indtil nu, da det har været med til at skabe de rammer, vi har i dag. Men med en god portion erfaring i bagagen føler vi os nu klar til at prøve kræfter med nye udfordringer, udtaler han.

Selvom Brædstrup Motor Co. ApS ikke længere er et autoriseret Citroën-værksted, vil firmaet stadig have adgang til køb af originale dele og originalt testudstyr.

- For vores nuværende og fremtidige kunder betyder det, at vi kan servicere og reparere deres Citroën, Peugeot og DS biler som hidtil. Dog vil vi ikke have mulighed for at udføre garanti- og fabriksaktioner for Citroën længere, men vi kan stadig lave alt, så garantien bevares. Derfor vil man som kunde ikke opleve nogen forskel på det udførte arbejde, understreger Allan Holm Kjær.

Annonce
- Efter en lang årrække som mærkeværksted er det tid til at prøve kræfter med noget helt nyt, siger Allan Holm Kjær. Foto: Peter Hald

CAC certificering

Brædstrup Motor Co. ApS bliver nu tilmeldt au2parts No-Name værkstedskonceptet, hvor det er muligt at skræddersy konceptet alt efter, hvilke ønsker og behov værkstedet har.

- Med konceptet følger desuden, at vi bliver et CAC-certificeret værksted. Det er en ekstra sikkerhed for vores kunder, da der er fokus på efteruddannelse, og vi er up-to-date med den nyeste teknologi, oplyser Allan Holm Kjær.

CAC-certificering betyder, at værkstedet kontrolleres en gang årligt, og certificeringens resultat hænges synligt for kunderne, så de kan se værkstedets rating.

Efterhånden kommer der mange forskellige biler ind på værkstedet - og ikke kun franske biler. Her er det en japansk bil, som Brian Kjær Rasmussen er i gang med. Ud over service og reparation af alle bilmærker vil værkstedet tilbyde frontrude-skift samt stenslagsreparation, skadescenter og gratis erstatningsbil i forbindelse med reparationer. Foto: Peter Hald
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

City manager om Tøjeksperten: - Vi skal være ekstra kreative når butikker lukker

Annonce