Annonce
Horsens

Bilbrand ved sygehuset betragtes som ulykkelig hændelse

Bilbranden ved Horsens Sygehus fredag morgen betragtes af Sydøstjyllands Politi som en ulykkelig hændelse. Foto: Charlotte Munch
En ældre mand er i kritisk tilstand efter en bilbrand fredag morgen ved Regionshospitalet i Horsens. Sydøstjyllands Politi efterforsker sagen som en ulykkelig hændelse.

Horsens: Sydøstjyllands Politi fik fredag klokken 05.23 en anmeldelse om en bil i brand på en parkeringsplads ved Regionshospitalet i Horsens, og i den forbindelse fandt betjentene på stedet en tilskadekommen ældre mand tæt på bilen.

- Vi finder en mand blødende ved en ambulancerampe i umiddelbar nærhed af den brændende bil. Vi har undersøgt, om der er en tilknytning mellem manden og bilen, og det tyder det på, fortæller Jeppe Tranum, vagtchef ved Sydøstjyllands Politi.

Mandens tilstand er kritisk, men skaderne stammer ikke direkte fra branden, fortæller Jeppe Tranum. Familien til manden er underrettet.

Politiet har brugt fredagen på at lave tekniske undersøgelser på stedet, og sent fredag eftermiddag er undersøgelserne stadig i gang. Der skal blandt andet foretages en retsmedicinsk undersøgelse for at klarlægge, om andre har været involveret i hændelsen.

- Der er på nuværende tidspunkt ikke noget, der tyder på, at der skulle ligge en strafbar handling bag, siger Jeppe Tranum, der kan supplere med, at politiet efterforsker sagen som en ulykkelig hændelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Hedensted

Monika måtte aflive sin hvalp efter handel med tiltalt hunde-sælger

Sport

Hun fældede Haysen: Ung kvinde arbejdede som skribent for SønderjyskE

Annonce