Annonce
Østjylland

Bilbanko på væddeløbsbanen gentager successen

- Det her er en oplevelse vi altid vil kunne huske, sagde Michela Møller, da hun store bededag spillede bilbanko sammen med sin otteårige Nataya McKeown. Foto: Jens Thaysen
Grundlovsdag kan man igen indtage Jydsk Væddeløbsbane til en omgang bilbanko
Annonce

AARHUS: Grundlovsdag kan man igen køre bilen ind midt på Jydsk Væddeløbsbane til en omgang bilbanko.

- Det var en stor succes sidste gang (8. maj, red), og vi kan se, at folk på de sociale medier efterlyser en gentagelse, fortæller Kenneth Nielsen fra eventstedet Smagsrummet på JVB.

315 biler fandt vej til arrangementet i maj.

- Der er så mange mennesker, der har snakket godt om det, at det vil være en fiasko, hvis ikke vi bliver 400 biler grundlovsdag, siger han.

Konceptet bliver det samme som sidst. Man sidder i hver sin bil, så man ikke risikere at smitte hinanden, og går kun ud hvis man skal tisse.

Opråberen er igen den tidligere speedwayspeaker, Ib Søby, der får assistance af DJ Bobby og banko-eksperten Bjarno Andersen. De heldige numre hører bankospillerne, når de indstiller deres bilradioen på en særlig FM-frekvens.

- Hvis man er heldig, trykker man hornet i bund og tænder katastrofeblinket, siger Kenneth Nielsen.

Arrangørene forventer at trække endnu flere bankospillere til, når der grundlovsdag igen spilles bilbanko på væddeløbsbanen. Foto: Jens Thaysen
Annonce

Dobbelt op på banko

Kenneth Nielsen overvejer at gøre bilbanko på væddeløbsbanen til en fast tradition – også hvis corona-pandemien skulle brænde helt ud.

- Der er noget helt specielt over at sidde med sin familie inde på ”ringside” og høre showet sammen over radioen, mens man hygger sig sammen inde i bilen. Det er det, vi hører fra folk, siger han.

Lige som sidste gang bliver der to arrangementer. Et klokken 15-17 for familierne og et om aftenen for de voksne, der hellere vil til Late-Night Banko klokken 20.00-22.00.

Køb biletter og bestil mad og drikke på flexbillet.dk. Adgang for en bil og seks bankoplader koster 300 kroner.

Igen går en del af overskuddet til ponyforeningen. Ligesom man endnu en gang kan vinde gavekort til byens barer og restauranter og en lang række store forlystelser i Østjylland: Tivoli Friheden, Djurs Sommerland, Ree Park, Randers Regnskov, Skandinavisk Dyrepark og Den Gamle By, så man ved at spille banko støtter dem i en svær coronatid.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens For abonnenter

Se billederne: Nu skal Horsens Fjords havmiljø forbedres - frivillige sætter titusindvis af ålegræsplanter i fjordbunden

Skanderborg

Tyve stjal pengeskab fra skole

Hedensted

Gennemrodede hus under indbrud

Debat

Forbrugerne stemmer med gaflen

Annonce