Annonce
Ikast-Brande

Bil ramt af nedfaldende is, der kan være fra lastbil

Politiet kan ikke udelukke, at det kan have været is fra en lastbils presenning, der ramte en bilrude. Arkivfoto: Mikael Bager
Annonce

Brande: En episode onsdag 13. januar om eftermiddagen ved broen over Midtjyske Motorvej ved afkørsel 10 Brande Syd, som i første omgang blev udlagt som unge menneskers potentielt livsfarlige kast med is mod en forbikørende bil, var måske slet ikke så dramatisk, som det først forlød.

Klokken 15.36 blev forruden på en 27-årig mand fra Bordings bil ramt af nedfaldende is fra motorvejsbroen, og i samme moment blev nogle unge mennesker angiveligt set løbe fra stedet.

Billeder fra bilistens on board-kamera viser imidlertid også en lastbil med anhænger, som kører over motorvejen på broen samtidig med, at den 27-årige kører under, og politiet kan ikke udelukke, at det er is fra lastbilens presenning, der har revet sig løs og er blæst ned på motorvejen, hvor det har ramt forruden på mandens bil.

Den 27-årige bordinggenser var snarrådig nok til at få standset bilen i nødsporet, så hverken han eller andre led fysisk overlast, men han var naturligt nok noget rystet efter træfferen, som efterlod en stjerne i forruden omtrent som efter et voldsomt stenslag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Næste runde starter: Beboere på to plejecentre får andet stik i denne uge

Danmark

Ny viden om supersmitsom mutation giver håb om tidligere genåbning: - Jeg er vildt meget mere optimistisk

Annonce