Annonce
112

Bil blev ramt af stor genstand: Politiet mener ikke, der er grund til nervøsitet

Motorvejen ved Skanderborg var torsdag eftermiddag spærret i begge retninger i næsten tre timer, mens politiet ledte efter spor. En 56-årig mandlig bilist slap med skrækken, da han bil blev ramt af en stor genstand, da han kørte under motorvejsbroen ved Låsbyvej. Foto: Local Eyes
Torsdag eftermiddag var E45 spærret i en længere periode på grund af et muligt stenkast. Men der er ingen grund til at være nervøs, lyder det fra politiet.

Skanderborg: Vi mener ikke, at der er grund til, at bilister skal være nervøse, når de kører under motorvejsbroen ved Låsbyvej.

Sådan lyder det fredag morgen fra politikommissær Mick Clausen fra Sydøstjyllands Politi, efter en bil, der kørte under motorvejsbroen mellem afkørsel 51 og 52, torsdag eftermiddag blev ramt af en stor genstand.

Bilen blev ført af en 56-årig mand fra Vejen, og han kunne konstatere, at både hans soltag og bagruden på bilen blev knust. Også bagklappen fik store skader, men heldigvis kom føreren ikke noget til.

Motorvejen var spærret i begge retninger i næsten tre timer torsdag eftermiddag, mens politiet afsøgte området med hunde.

Og fredag morgen er Mick Clausen ikke meget for at oplyse, om eller eventuelt hvad politiet har fundet på stedet.

- Vi har ikke yderligere kommentarer nu. Men vi regner med at udsende en pressemeddelelse i løbet af fredagen. Jeg kan dog sige, at vi ikke mener, der er grund til alarm eller til, at folk skal være nervøse for at køre på stedet, siger Mick Clausen.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce