Annonce
Odder

Biblioteket indgår samarbejde med Tine Mynster om Køkkenkoncerter

Sangerinde og sangskriver Tine Mynster vandt tidligere på året en frivillighedspris for sit engagement med Køkkenkoncerter, som hun startede i samarbejde med Vitapark. Nu fortsætter de månedlige koncerter i Kulturkøkkenet i samarbejde med Odder Bibliotek. Arkivfoto
Der vil fortsat være Køkkenkoncerter i Kulturkøkkenet den sidste torsdag i måneden.

Odder: Biblioteket indgår samarbejde med Tine Mynster om de meget populære Køkkenkoncerter, der i et par år har fundet sted hver den sidste torsdag i måneden i Kulturkøkkenet i Vitapark.

Køkkenkoncerter er en sangskriver-scene i Odder, hvor man kan opleve helt nye sangskrivere, der måske for første gang står på scenen, eller øvede sangskrivere, der spiller helt nye eller ældre numre. Til Køkkenkoncerter er der mulighed for at købe mad og drikke som supplement til arrangementet.

Samarbejdet har oprindeligt været mellem Tine Mynster og Vitapark, der har haft succes med koncerterne i Kulturkøkkenet, og nu har biblioteket overtaget samarbejdet med Tine Mynster.

Annonce

Klar med septemberkoncert

Koncerterne vil stadig blive holdt i Kulturkøkkenet i Vitapark, for her er den optimale ramme for arrangementet.

En af bibliotekets kerneopgaver er at tilvejebringe værdifulde kulturelle oplevelser og aktiviteter. Bibliotekets rolle som kulturel aktør består bl.a. i at facilitere møder mellem mennesker omkring kulturen f.eks. indenfor områderne litteratur og musik. Biblioteket har desuden store kompetencer og årelang erfaring, når det handler om at planlægge, koordinere og administrere kulturelle begivenheder.

Køkkenkoncerterne finder sted i Kulturkøkkenet i Vitapark den sidste torsdag i måneden til september, oktober, november, januar, februar, marts og april. Næste gang er 26. september, hvor Thomas Lennert og Vankelmod spiller fra kl. 19.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Flue nedlagde motorcyklist

Annonce