Annonce
Horsens

Bibliotek er åben - næsten hele døgnet

Annonce

Man behøver ikke længere kigge i avisen efter åbningstiderne, hvis man får lyst til en tur på biblioteket i Brædstrup.

Kulturudvalgsformand Lone Ørsted (S) gik nemlig som den første gennem den låste biblioteksdør onsdag kl. 13.05 og åbnede dermed for "Det Selvbetjente Bibliotek."

Fem minutter forinden havde bibliotekspersonalet fået fri, men for eftertiden betyder det ikke, at biblioteket lukker - blot at man må klare sig selv.

Fremover vil biblioteket være åben alle ugens syv dage fra kl. 8 - 22. Det eneste det kræver at komme ind, er et sygesikringsbevis med en lånerkode.

Herefter kan man låne og aflevere bøger som normalt og i øvrigt gøre brug af bibliotekets computere, spillekonsoller eller hvad man ellers har lyst til.

Men man skal ikke at lade sig gribe så meget af en bog, mens man sidder der, at man glemmer at forlade biblioteket igen inden kl. 22. Efter lukketid sættes alarmsystemet nemlig automatisk til, og så er man fanget.

Brædstrup Bibliotek er det første bibliotek i Horsens Kommune, der bliver selvbetjent, men gode erfaringer fra andre kommuner giver håb om, at man også her i kommunen vil kunne udvide tilbuddet til bibliotekerne i Gedved, Søvind, Østbirk og Hovedgård, så man også der kan få længere åbningstider.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
USA

Følg præsident-skiftet i USA: Trump har efterladt afskedsbrev til Biden

Horsens

Onsdagens coronatal i Horsens Kommune: En ud af 200 blev testet positiv det seneste døgn

Annonce