Annonce
Horsens

Bhutan-leder besøger Gedved

I maj 2014 havde Tigerens Rede besøg af tre buddhistiske lamaer fra Bhutan. Her ses Anne Sophie Jørgensen sammen med gæsterne dengang (fra højre) Tsampa Kuenzang Dorji, Lama Tshewang Rinzin og Tulku Jigme Sangay. Det besøg bliver nu udvidet med et besøg af den næstøverste åndelige leder i Bhutan. Arkivfoto: Søren E. Alwan
gedved - Der er højtstående besøg i Gedved i næste måned.

Bhutans næstøverste åndelige leder Dorje Lopen kommer for første gang til vesten - nærmere bestemt til Gedved og meditationscenteret Tigerens Rede.

- Vi er meget beærede over, at en så højtstående repræsentant for Bhutan besøger os, siger Anne Sophie Jørgensen, der er spirituel leder på Tigerens Rede.

Besøget finder sted i tidsrummet fra 8. til 13. juni, og delegationen skal bo det meste af tiden i Gedved.

- Det er ikke hver dag, vi får sådan et besøg. Det er et stort arrangement for sådan en lille virksomhed som vores, siger Anne Sophie Jørgensen.

Således skal der planlægges flere besøg ud af huset - foruden to offentlige arrangementer, hvoraf det ene finder sted i Gedved.

- Vi har tænkt, at folk i Gedved og omegn skal have mulighed for at hilse på Dorje Lopen. Derfor vil vi arrangere en reception for alle i Gedved Kultur- og Medborgerhus. Vi synes, det er interessant for Gedved og for Horsens, siger hun.

Arrangementet i Gedved finder sted 8. juni kl. 16.30 til 17.15 i Kultur- og Medborgerhuset, hvor gæsterne fra Bhutan bydes officielt velkommen.
13. juni er Tigerens Rede vært ved at arrangement i København, hvor der er såkaldt World Compassion Event. Bl.a. vil biskop i Roskilde stift Peter Fischer-Møller deltage.

Dagen forinden, 12. juni, er der såkaldt Interfaith Dialog på Tigerens Rede. Den arrangeres i samarbejde med Ikon, der er en kirkelig forening, der arbejder med religionsdialog. Her vil der være inviteret kristne og buddhister.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Fjerde formodede gerningsmand i Nørretorv-sagen fortsat på fri fod - intet nyt om offers tilstand

Annonce