Annonce
112

Bevidst påkørsel og knivstikkeri: 22-årig overfaldet af flere mænd

Episoden skete på Herredsvej i det nordvestlige Aarhus. Foto: Google Streetview
En 22-årig mand blev onsdag aften overfaldet i sin bil på Herredsvej i det vestlige Aarhus.

AARHUS V: En anmeldelse om et færdselsuheld til Østjyllands Politi viste sig onsdag aften at rumme en noget større historie end først antaget - den endte nemlig med både at handle om en bevidst påkørsel og et knivstikkeri. Klokken 22.28 fik politiet en anmeldelse om, at to biler var stødt sammen på Herredsvej. Og så udviklede sagen sig.

Ifølge politiets oplysninger kørte flere mænd efter en bil, som en 22-årig mand sad i. På et tidspunkt kørte en af bilerne direkte ind i bilen med den 22-årige, og da den standsede, overfaldt mændene den 22-årige, mens han sad i bilen. Da overfaldet var slut, gik det op for den 22-årige, at han undervejs også var blevet stukket med en kniv.

Da politiet kom frem til stedet, fandt de den 22-årige mand, som efterfølgende blev behandlet for sine skader på sygehuset. Østjyllands Politi går derfor nu i gang med at efterforske episoden yderligere, blandt andet vil politiet undersøge, om overfaldet kan hænge sammen med knivstikkeriet tirsdag i Frydenlundscentret.

Østjyllands Politi har allerede intensiveret patruljeringen og indsatsen i Aarhus V efter episoden tirsdag aften og fortsætter med den øgede opmærksomhed i området.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur For abonnenter

Krig og nye gæster påvirker hverdagen på Badehotellet: Sæson 7 balancerer fermt mellem feelgood og mere alvorsfulde takter

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce