x
Annonce
Brædstrup

Beton-firma buldrer derud af: Nu skal der bygges ny fabrik

Fabrikken på Virkelyst i Brædstrup kan ikke længere følge med efterspørgslen. Derfor vil Marlon Tørmørtel bygge en ny fabrik, der skal stå klar til efteråret. Foto: Henrik Sandvad
Brædstrup - Der er fuld gang i produktionen af betonprodukter og tørmørtel på Marlon Tørmørtel A/S på Virkelyst i Brædstrup.

Virksomheden med 21 ansatte kom ud af regnskabsåret 2015 med et rigtig flot resultat.

Således steg virksomhedens bruttofortjeneste med 72 procent fra 2014 til 2015, fra knap 13 mio. kroner til 22,2 mio. kroner.

Også på bundlinjen blev der leveret, idet Marlon Tørmørtel kom ud med et overskud 11,4 mio. kroner mod 4,7 mio. kroner i 2014.

Dermed steg årets resultat med imponerende 140 procent.

Bedre brand

Det flotte resultat vækker naturligvis glæde hos ejer og direktør Martin Ladegaard i det familieejede selskab. Han mener, det gode resultat skyldes, at virksomheden nu kan høste frugterne af flere års investeringer, og at man har en god og stabil medarbejderstab.

- Der er flere ting, som falder ud til vores fordel. Dels er der igen kommet positive vinde i byggebranchen, men derudover er der flere ting, som har gjort os attraktive. Vi investerede i en ny fabrik i 2012-13, hvilket har forbedret vores produktionskapacitet. Samtidig har vi fået en ny salgsorganisation op at stå. Det har betydet, at vi er blevet mere kendt i byggebranchén og har fået et bedre brand. Det har gjort, at flere har fået øje på os, siger Martin Ladegaard.

Ny fabrik

Den øgede aktivitet har gjort, at Marlon Tørmørtel har besluttet at bygge en ny fabrik på 700 kvm, som forventes færdig til september.

Den nye fabrik fordobler produktionskapaciteten, og det betyder, at virksomheden kan begynde at producere mørtel og beton i to separate linjer.

- Vores idé er, at vi gerne vil køre special-produkterne på én linje og de mere almindelige mørtelprodukter på en anden. Det gør, at vi kan optimere produktionen, fortæller Martin Ladegaard.

- Selvom den nye fabrik forventes at kunne indgå i produktionen allerede i løbet af efteråret, forventer vi umiddelbart ikke, at der skal ansættes flere medarbejdere. Vi ansætter løbende og har ansat fire-fem stykker i det seneste års tid. Det hele er jo fuldautomatisk. Alle produktionsprocesser sker automatisk, så de fleste opgaver består i overvågning og kontrol, siger Martin Ladegaard.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Slut med venlige henstillinger: Tirsdag står politiet klar med bødeblokken ved genbrugspladsen

Annonce