Annonce
Læserbrev

Bestyrelsesformand svarer igen: AC Horsens er Superligaens stolte sorte får

Det kan godt være, at vi er dem, ingen vil lege med, men vi er umådeligt stolte af, at vores spillere gør, at de er nødt til at lege med os, også endda i Superligaen for fjerde år i træk, og hvis det skal fortsætte, er det ekstremt vigtigt, hele Horsens bakker op.

Læserbrev: Horsens er altid et træls sted at spille, siger de store hold.

Som bestyrelse er vi meget bevidste om, at det er vigtigt for byen, at vi gør alt for, at vores bedste hold spiller i Superligaen mest muligt. Samtidig er vi os også meget bevidste om, at vi skal løse opgaven inden for de begrænsede økonomiske rammer.

Hvis vi kigger på de seneste år, har vi faktisk klaret os samlet set rigtigt fint.

Vi har samlet et hold af spillere, som vil arbejde hårdt for hinanden, og som vi giver chancen for at vise, hvad de indeholder. Det vigtigste for os er, at de alle arbejder hårdt for holdet og sig selv - hver gang.

Ja, vi finder ofte vores spillere i f.eks. 1. division, og vi er faktisk stolte, når de er i stand til at spille lige op med meget dyrere og mere profilerede spillere.

En dedikeret trænerstab og dygtige, hårdtarbejdende spillere, som spiller efter resultater med vores midler, har i de fleste sæsoner leveret gode resultater ude af proportioner med den økonomi, som vi har kunnet putte i det.

Vi er derfor vildt stolte af vores hold og af hver enkelt spiller.

Gennem de seneste år har vi med stor hjælp fra hjertesponsorerne kunnet genopbygge vores ungdomsafdeling for en økonomi, som mange andre ville anse for alt for lidt. Med dedikerede mennesker på alle poster er det lykkedes at komme langt hen mod målet - at vi kan levere 20 pct. egne spillere til vores bedste hold.

Vores sponsorer er vigtige for os, og gennem vores arrangementer op til kampene og i handelsnetværkene har vi kunnet medvirke til at øge samarbejdet mellem firmaer i Horsens og hele oplandet.

Desuden arbejder vi hårdt for at gøre os fortjent til flere tilskuere. Vi mangler måske de stolte traditioner som i andre klubber, og vores forår 2019 var ingen forkælelse af tilskuerne. Skæbnens ironi er, at når vi mindst har fortjent det, har vi mest brug for jer. Vi er dog super stolte over, at vi som klub har oplevet væsentlig fremgang på dette centrale område.

Vi er også super stolte af alle de frivillige, som på forskellig vis gør en indsats for os - uden hvem vi ingen klub havde.

Det er muligt, vi er Superligaens sorte får, men det er vi stolte af, for det viser, at man har set og mærket os. Spiller vi kedelig fodbold? Nej, vi spiller med de midler, vi har, og vi forstår godt, at det er træls, når langt dyrere hold skal tage trætte hjem fra Horsens uden point.

Det kan godt være, at vi er dem, ingen vil lege med, men vi er umådeligt stolte af, at vores spillere gør, at de er nødt til at lege med os, også endda i Superligaen for fjerde år i træk, og hvis det skal fortsætte, er det ekstremt vigtigt, hele Horsens bakker op.

Annonce
Bo Pinholt. Arkivfoto
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Lokalafdelingen i DN burde have stukket fingeren i jorden inden anke

Læserbrev: Så kom afgørelsen fra Klagenævnet, og Klagenævnet stadfæstede Kystdirektoratets afslag med den mindst mulige margin med stemmerne tre mod to. Fakkegrav Badehotel nedbrændte for syv år siden, og et ønske om at opføre boliger på stedet har været igennem flere instanser. Politikerne i Hedensted Kommune gav tilladelse til, at der kunne opføres boliger på stedet, og den beslutning bakkede vi op om i Stouby og Omegns Lokalråd. En dispensation, der lå lige til højrebenet, for hvem kunne byggeriet genere, og den største del af byggeriet, Pakhuset, havde i forvejen været ombygget til ejerlejligheder. Endvidere bliver der uændret adgang for offentligheden til at benytte den private parkeringsplads på Fakkegravgrunden, hvorfra der er en sti ned til den fineste badestrand. Imidlertid fandt lokalafdelingen i Danmarks Naturfredningsforening (DN) sig kaldet til at indklage kommunens afgørelse til Miljø- og Fødevareklagenævnet, efter at Kystdirektoratet havde givet en dispensation, og dette igangsatte en proces, der er årsag til, at hotellet på syvende år henligger som en brandtomt, der skæmmer vores flotte naturområde ved Vejle Fjord. DN er høringsberettiget, men Stouby og Omegns Lokalråd, der repræsenterer hele Stouby-området, har ingen høringsret, selv om vi vel er de nærmeste til at blive spurgt. Det er så let at trykke på knappen og indklage en afgørelse, og i denne sag er lokalafdelingen i DN helt ude af trit med de ønsker, som kommunens politikere og et stort flertal af lokalbefolkningen har. Lokalafdelingen i DN burde have stukket fingeren i jorden og drøftet kommunens tilladelse med politikerne, lokalrådet og bygherren for at afsøge et kompromis, inden man indklagede afgørelsen. Jeg fornemmer, at lokalforeningen i DN gerne ville have været denne sag foruden, men der er ingen vej tilbage, efter at formanden for DN har udtalt, at hun helt bakker op om lokalafdelingens beslutning. Visuelt vil et byggeri af boliger på Fakkegravgrunden ikke ændre noget i forhold til de nu nedbrændte bygninger, idet der er lagt op til, at boligerne opføres på eksisterende sokkel, og man kan undre sig over, at den ene by efter den anden kan få dispensation til at bygge højhuse langs havne, der er til gene for naboer. Som formand for lokalrådet og som lokal turistguide møder jeg rigtig mange borgere og turister, der er meget forundrede over, at Fakkegrav fortsat ligger som en ruin. Når jeg er ude ved Træskohage Fyr med turister i Salatfadet (traktortrukkket persontransportvogn), er der et stort ønske om at se ruinen, og jeg kører gerne forbi Fakkegrav med fortællingen om, hvorfor Fakkegrav fortsat ligger som en ruin.

Hedensted

Intens eftersøgning endte lykkeligt: Hundehvalpen Nala stak af efter uheld på motorvej, men er fundet igen

Annonce