x
Annonce
Erhverv

Bestseller: "Intet nyt under solen"

Foruden et 320 meter højt tårn med kontorer i de første 30 etager lancerede Bestseller i 2018 planer om at opføre en ny bydel med butikker, cafeer, boliger og hotel. Det store ubesvarede spørgsmål er imidlertid: Hvornår går byggeriet i gang? Illustration: Bestseller
Forlængelse af byggetilladelse til Bestseller Tower & Village har skabt ny debat om projektet.

Brande: Hos modekoncernen Bestseller er man en smule forundret over den historie, der tirsdag 28. januar har floreret som en nyhed i de danske medier: At planerne om at opføre Bestseller Tower & Village er sat på pause. Det er der nemlig ikke noget nyt i, lyder det fra koncernen.

- Der er intet nyt under solen, fastslår Bestsellers presseansvarlige, Morten Norlyk, således. Hans bud er, at det er forlængelsen af den byggetilladelse til projektet, der udløb ved årsskiftet, der har fået historien til at dukke op til overfladen påny. At Bestseller ikke har aktuelle planer om at gå i gang med byggeriet er der sådan set ikke noget nyt i.

Samme historie kunne man nemlig læse i starten af juni sidste år, dengang med dagbladet Børsen som kilde, og Bestseller har på intet tidspunkt i processen meldt noget konkret ud vedrørende tidsplanen for byggeriet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Politiet og kommunen advarede om at besøge Den Genfundne Bro: - Hvis der havde været for mange her, var vi gået igen

Hedensted

On the Corner kan ikke få corona-lån: Vi ved ikke, hvornår hjælpepakkerne kommer

Hedensted

Påskefrokost og familiesamvær er rykket udenfor: Vi er nødt til at gøre, som Mette siger

Annonce