Annoncørbetalt indhold

Bestil mad ud af huset og få en god og stressfri fest

En god fest kræver god mad, men når man står over for at skulle lave mad til 30 personer, kan man nemt få sved på panden. Der er dog hjælp at hente, hvis man benytter sig af et cateringfirma. Cateringfirmaer leverer mad ud af huset i større kuverter, og sådanne firmaer ansættes ofte til at stå for madlavningen ved større arrangementer.

Nogle restauranter tilbyder også catering, så du skal ikke være overrasket, hvis du for eksempel leder efter mad ud af huset i Horsens, og du så finder ud af, at både dedikerede cateringfirmaer og restauranter tilbyder det.

Læs videre neden for og læs om fire fordele ved at bruge et cateringfirma til din næste store begivenhed.

Man undgår at stresse

Når man skal planlægge en stor begivenhed, er det alt for nemt at komme til at stresse. For som vært skal du ikke kun planlægge en lækker menu for dine gæster, men du skal også sørge for, at dine gæster er underholdt. Og jo mere man stresser over sin planlægning, så mindre sjovt har man det den dag, eventet finder sted.

En fest skal være god, og du skal kunne slappe af og have det sjovt med dine gæster. Ved at bestille mad ud af huset kan du gøre planlægningen nemmere for dig, fordi der er en mindre post at bekymre sig om.

Du gør plads til en masse tid

Når du bestiller catering, så sparer du tid, fordi det er din professionelle leverandør, som sørger for at tilberede og forberede maden for dig. Stod du ene mand med denne opgave, skulle du gå i gang flere uger i forvejen. Men med et cateringfirma slipper du helt og holdent for at handle ind og lave maden.

Som bonus tilbyder cateringfirmaer ofte hjælp til rengøringen, så når dine gæster er færdige med at spise, behøver du ikke engang at rydde op efter dem. Det ordner cateringfirmaet.

Det er rigtigt nemt og praktisk

Hvornår har du sidst lavet mad til 20 personer? Det tager tid at lave god mad, og har du for eksempel besluttet dig for at servere rejer til dine gæster, så er det også dig, som skal stå og koge dem til perfektion for dernæst at pille dem.

Men et cateringfirma har styr på sådan noget, og de har faciliteterne til at kokkerere dejlig mad til rigtig mange mennesker. Samtidig kan cateringfirmaet trække på sine erfaringer, så dine kuverter bliver afstemt, således at dine gæster kan nå at nyde alle retterne.

Som ene mand eller kvinde i køkkenet kan det nogle gange være svært at vurdere portionsstørrelserne. Men disse bekymringer kan du undgå.

Du får et stort udvalg

Vi mennesker har en tendens til at gå efter det trygge og velkendte, og det er ikke meget anderledes, når det gælder mad. Hvis du vælger at få diner transportable udefra, så kan du være sikker på, at du får en samarbejdspartner med masser af gode idéer til retter.

De dygtigste cateringfirmaer har masser af retter og menuer på repertoiret, og med deres erfaring kan du få input til spændende retter og sammensætninger. Det er også en god måde at imponere dine gæster, når du serverer nye og anderledes retter, som de måske ikke havde forventet. Det giver gode samtaleevner, de næste mange gange I ses.

Denne artikel er sponsoreret af Kokken & Jomfruen.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.