Annonce
Østjylland

Beruset bilist faldt under flugtforsøg: Sparkede efterfølgende betjent

En beruset bilist endte med at sparke en betjent på armen, da han onsdag morgen skulle aflevere en blodprøve. Arkivfoto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix

BRABRAND: Onsdag morgen klokken 7.40 modtog politiet et tip fra en borger, der havde set en tydeligt beruset mand sidde bag rattet i en bil, som holdt i tomgang på en p-plads på Astridsvej i Brabrand. En patrulje fra Østjyllands Politi kørte til stedet, men kunne i første omgang ikke få øje på hverken mand eller bil.

Pludseligt kom en bil kørende noget usikkert lige forbi betjentene. De fik bilen til at standse, og konstaterede hurtigt, at den 28-årige fører ikke var i en tilstand, der er forenelig med at køre bil.

Han blev bedt om at stige ud af bilen, da han var anholdt, men i samme øjeblik han åbnede bildøren, satte han i løb hen over parkeringspladsen. Flugten blev dog særdeles kort, da han efter få meter snublede og væltede omkuld. Betjentene samlede ham op, anholdt ham og sigtede ham for spritkørsel.

Manden, der i øvrigt var frakendt kørekortet, var utilfreds med anholdelsen og råbte flere skældsord af patruljen, der derfor også sigtede ham for at fornærme politiet.

Da den 28-årige senere skulle have taget blodprøve på skadestuen modsatte han sig, og da han sparkede en betjent på armen, blev han også sigtet for vold mod politiet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

En vaskeægte, spil-levende legende blev hædret med kongelig belønningsmedalje, bog, taler og kærligt dril

Annonce