Annonce
Sport

Benny Brandt og Lars Høegh vender tilbage til HH

Benny Brant er om nogen Mister HH, og efter fire års fravær vender han nu tilbage til klubben. Arkivfoto: Morten Pape
Annonce
HÅNDBOLD - Horsens Håndboldklub har i denne sæson ikke noget U18-hold på pigesiden, og den tidligere store ungdomsafdeling har kæmpet for at fastholde interessen for håndbold, men nu forsøger klubben at vende udviklingen.

I første omgang vender Benny Brandt og Lars Høegh tilbage til klubben som ungdomstrænere.

- Vi har en ambition om igen at få et niveau, hvor vi kan være med til at udvikle spillere til ungdomslandsholdene. Det første skridt er at skabE et bedre træningssetup og få nogle kompetente trænere, siger Michael Broch, der sidder i Horsens Håndboldklubs bestyrelse.

Det betyder helt konkret, at Benny Brandt efter fire års pause fra HH vender tilbage for at være med til at bygge et nyt U18-hold op på pigesiden, hvor HH i øjeblikket ikke er repræsenteret.

Lars Høegh, der havde en periode som træner for HH's bedste hold, da det spillede i 1. division i 2010/2011, skal træne U16-pigerne sammen med Michael Broch.

Erik Knudsen får ansvaret for U14-årgangen.

- Vi har haft fat I nogle af U16-spillerne, der er på efterskole, og vi kommer til at arrangere nogle træningssamlinger for dem hen over foråret. Vi har også flere af vores egne U16-spillere, der rykker op, så vi skal nok få et U18-hold, og så kan det være, at vi får tilgang udefra, siger Michael Broch.
- Vi har en stor U16-trup og to hold i U14-rækken, hvor vi er med i den bedste række. Det ser også fornuftigt ud længere nede i rækkerne, siger Michael Broch.

Aftalerne med de nye trænere gælder i første omgang for den kommende sæson, men der er aftalt en option for yderligere en sæson.

- Vores målsætning er, at U16-holdet skal med i 1. division. I første omgang er målet 2. division for vores kommende U18-hold, men det afhænger af, om der kommer tilgang udefra, siger Michael Broch.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce