Annonce
Læserbrev

Behandling af hørehæmmede er elendig

Annonce

Læserbrev: Som udgangspunkt kan borgere tidligst få tilskud til et nyt høreapparat efter fire år.

Jeg fik høreapparat til venstre øre i november 2014. Senere blev min hørelse på højre øre dårligere, og jeg fik et brugt høreapparat til det øre.

I november 2018 bad jeg telefonisk om en ny høreprøve (fire år efter bevilling).

13. marts 2019 fik jeg brev om, at jeg kunne få en tid på Aahus Universitetshospital (AUH) 15. november 2019.

4. november ændrede AUH tiden til 5. december 2019.

Da jeg havde bestilt og betalt ferie, som jeg kom hjem fra 6. december, forsøgte jeg at ringe til AUH, hvor det blev anbefalet at sende en mail.

Der blev opgivet en mailadresse i form af bogstaver, som jeg ikke kunne skelne (prøvede forgæves to gange at sende en mail).

Jeg ringede igen og ventede 10 minutter som nummer ét i køen og kom endelig igennem og fik en tid til høreprøve 3. februar 2020, hvilket er bekræftet ved brev af 14. december 2019.

Der bliver oplyst, at man kan undersøge ventetiden andre steder. Jeg har ikke overskud til at drage land og rige rundt, så det har jeg på forhånd opgivet.

Horsens Kommune tilbyder sammenkomster for ensomme. Jeg er kun ensom, fordi jeg ikke har overskud til at deltage i arrangementer de steder, hvor jeg i forvejen har en del kontakter, da jeg ikke kan høre/skelne, hvad der bliver talt om.

21. maj 2019 fik jeg tilbud om et forebyggende hjemmebesøg fra Horsens Kommune, hvilket jeg sagde nej tak til, da det, jeg har brug for, udelukkende er at kunne høre/skelne, hvad der bliver sagt for at klare mig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted For abonnenter

Ungt ægtepar var endelig klar til at flytte ind i deres drømmebolig: Men to timer før fik de overraskende besked fra kommunen

Annonce