Annonce
Brædstrup

Beboere på Bakketorvet får nye altaner og bedre udeliv: Odinsgaard renoverer for syv millioner

Driftinspektør Bent Schmidt fra Odinsgaard har ansvaret for renoveringsprojektet på Bakketorvet. Han er glad for, at boligforeningen kan opfylde et ønske fra beboerne om nye altaner. Foto: Henrik Sandvad
Andelsboligforeningen Odinsgaard er i gang med en større renovering af lejlighederne på Bakketorvet i Brædstrup. Her udskiftes taget, og beboerne kan efter ønske få nye altaner eller inddæmmede terrasser.
Annonce

Brædstrup: Håndværkere fra Brædstrup Tømmerforretning har siden maj haft deres faste gang på Bakketorvet i Brædstrup. Her er Andelsboligforeningen Odinsgaard for tiden i gang med en større renovering af både tag og montering af nye altaner og inddæmmede terrasser på de 33 lejligheder, som der er i afdelingen.

- Det har længe været et ønske for beboerne at få altaner til deres lejligheder, men da vi begyndte at kigge på det, fandt vi hurtigt ud af, at taget og træværket også trængte til en udskiftning. Så det endte med at blive en større operation, forklarer Bent Schmidt, der er driftsinspektør i Odinsgaard.

Bakketorvet, som ligger ved Sygehusvej i Brædstrup, er bygget i perioden 1996-1998, og ifølge driftsinspektøren forventer man, at hele renoveringen og montering af nye altaner og terrasser kommer til at koste syv millioner kroner. Det er arkitekterne Linien i Horsens, som har tegnet udtrykket på de nye altaner. Samtidig benytter man muligheden til, at lejlighederne får et mere moderne udseende.

- Vi synes, vi får et mere helstøbt udtryk både med konstruktionerne og også med farvevalget, så det hele bliver lidt mere moderne. Det er forhåbentlig med til, at beboerne bliver endnu gladere for at bo her, siger Bent Schmidt.

Udtrykket på lejlighederne bliver også helt anderledes nu, så det bliver mere moderne at se på. Det bliver rigtig flot.

Sanne Abildgaard, beboer i Bakketorvet

Annonce

Skønt med altan

Det er frivilligt for beboerne, om de ønsker en altan eller inddæmmet terrasse. Vælger man at tage imod tilbuddet koster det beboerne imellem 325 og 500 kroner ekstra om måneden i husleje i en 20-årig periode. Derimod kommer udskiftningen af taget ikke til at koste beboerne noget.

En af de beboere, som har valgt at tage imod tilbuddet om en ny altan, er Sanne Abildgaard.

- Jeg bor på 1. sal, og når vi har haft nogle varme somre, har man godt kunne ønske en altan, så man kan komme lidt ud. Derfor synes jeg, det er skønt, at vi får endelig får de altaner, for det har været et ønske for os beboere i lang tid. Det bliver også et kæmpe plus for afdelingen, som måske gøre det nemmere at tiltrække nye beboere hertil. Udtrykket på lejlighederne bliver også helt anderledes nu, så det bliver mere moderne at se på. Det bliver rigtig flot, siger Sanne Abildgaard.

Hele renoveringen på Bakketorvet kommer til at varer frem til december.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted

Skoleleder efter forfærdelig ulykke under udflugt: - Vi kunne ikke have gjort noget anderledes

Coronavirus

Live: Sundhedsstyrelsen anbefaler øget brug af mundbind hos lægen

Annonce