Annonce
Horsens

Bebe tager sin femte svingom med balletten

Søren Bebe er kendt som jazzmusiker, men i høj grad også som leverandør af musik til balletverdenen. Nu er hans femte ballet-album ude. Foto: Ditte Valente
Pianist med Horsens-rødder har udgivet nyt album målrettet verdens ballet-dansegulve.

Horsens: Ballet-musikken har for længst bidt sig fast i pianist Søren Bebes repertoire med kompositioner, der spilles kloden rundt og tælles i millioner af streams. Nu får hans følgere endnu flere numre at vælge imellem.

Musikeren, der har rødder i Horsens og også gør sig med succes ud i jazzens verden, har netop udgivet sit femte album med ballet-musik. En genre, han har fremdyrket som et sideben i sin karriere, hvor han spiller i egen trio og lejlighedsvis sammen med navne som Benjamin Koppel, Søren Sko og Cæcilie Norby.

"Music For Ballet Class - Vol. 5", lyder den sigende titel på det ny album, der rummer 31 kompositioner arrangeret med henblik på ballet-træning, men et pirouette-frit lyt på anlægget derhjemme er i sagens natur også en mulighed.

Annonce

Søren Bebe er iøvrigt ikke kun aktiv på dansegulvet for tiden.

Sammen med sin trio udgav han for nylig singlen "Echoes II", som fandt vej Spotify-jazz playlisten Jazz X-Press, oplyser han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Politiet bekræfter: 20-årigt voldsoffer er afgået ved døden

Horsens

Se video: Mindst syv betjente til stede ved retten, da sigtet i Nørretorv-sagen blev fremstillet

Horsens

Mandagens coronatal: God grund til glæde i Horsens - men flere sogne i oplandet har høje smittetal

Annonce