Annonce
Brædstrup

Beachvolley og fitness: Idrætsklub klar med udesport til forår

Nim IF er parat til at investere mere i udesport, så børn, unge samt ældre kan få nemmere adgang til at dyrke sport i byen. Arkivfoto: Benny F. Nielsen
Idrætsforeningen Nim IF er klar til at bruge op til 80.000 kroner på at skabe bedre mulighed for at dyrke sport i det fri. Nim IF håber derfor at være klar med en ny beachvolleybane og udefitness ved skolen inden foråret.
Annonce

Nim: Det skal både være nemt og bekvemt at dyrke motion i Nim, og det behøver ikke altid at ske i den lokale idrætsforening.

Derfor er idrætsforeningen Nim IF klar til at investere mellem 60.000 og 80.000 kroner på at skabe bedre mulighed for at dyrke udesport i byen. I første omgang planlægger idrætsklubben at etablere en beachvolleybane, der ifølge ambitionen også skal kunne omdannes til en beachhåndboldbane, samt udefitness ved Nim Skole.

- Vi er i øjeblikket i dialog med skolen omkring placering, men det er vores plan, at vi kan skubbe projektet i gang først i det nye år. Det er i hvert fald vores ambition, at det hele skal stå klar, når udesæsonen begynder, så folk kan få glæde af det i hele sommerhalvåret, siger Pia Kjær Øulee, der er formand for Nim IF.

I første omgang rækker pengene kun til en beachvolleybane og to fitness-redskaber, men det er ambitionen, at det skal udbygges undervejs.

- Vi håber bestemt, at der bliver muligt at rejse flere midler hen ad vejen, så vi kan få opbygget et større område for udefitness, siger Pia Kjær Øulee.

Annonce

Aktive tilbud for byen


Vi vil også gerne bidrage til, at Nim er et attraktivt sted at bo, og det, vi kan som idrætsforening kan gøre, er at søge for, at der er nogle aktive tilbud til byens borgere.

Pia Kjær Øulee, formand for Nim IF


Nim IF modtog i august 40.000 kroner fra KFI (Købmændenes Finansierings Institut, red) samt Min Købmand i Nim, og det er de midler, samt et oparbejdet overskud, som idrætsforeningen nu vil bruge på at etablere udesport.

- Vi har ikke nogen ambition om, at vi som forening skal spare store summer op. Vi har lidt penge lige nu, og dem vil vi gerne bruge, så det kommer Nims borgere til gode. I og med at vi er en idrætsforening, synes vi, det er naturligt, at det skal være aktive tilbud, vi bruger pengene på, siger Pia Kjær Øulee.

Nim IF fejrer i år 50 års-jubilæum, og tilbuddet om idræt i det fri kan dermed også betragtes som en lille jubilæumsgave for foreningen.

- Vi vil også gerne bidrage til, at Nim er et attraktivt sted at bo, og det, vi som idrætsforening kan gøre, er at sørge for, at der er nogle aktive tilbud til byens borgere. Det kan vi gøre ved at skabe et spændende sæsonprogram, men vi kan også gøre det på en anden måde for at være aktiv. Der er det her projekt et eksempel på, siger Pia Kjær Øulee.

Annonce

Jubilæum i coronatid

Corona-situationen i landet har betydet, at Nim IF ikke har kunnet fejre sit 50 års-jubilæum i år, som ønsket.

Således blev Nim Løbet i oktober kun afviklet med 40 deltagere, hvor ambitionen var at komme over 100, og i foråret blev den store gymnastikopvisning aflyst.

- Selvom der kun var 40 deltagere til Nim Løbet, havde folk en god og hyggelig dag. Det er også lykkedes os at holde al indesport åbent under hele coronaen indtil nu. Vi har også udleveret alle medlemmer en T-shirt som en del af jubilæet, så vi har ikke været helt underdrejet, selvom der har været corona, siger Pia Kjær Øulee.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AC Horsens

Se videoen: Skarpheden manglede - AC Horsens satsede men måtte nøjes med 0-0 mod VB

Horsens

Nyt testcenter på vej: Om få dage kan man få lavet en kviktest i Brædstrup

Danmark

Politikere er ikke i særlig kategori: Middelfarts 46-årige borgmester lod sig covid-19-vaccinere på samme tid som plejehjemsbeboere

Annonce