Annonce
Brædstrup

Beachbaner skal være med til at vække håndboldinteressen efter coronapause

Det skal nok lykkes at få håndboldklubben op i omdrejninger igen efter nedlukning, siger BHK's nye formand Kim Sørensen. Foto: Peter Hald
Den nye formand for Brædstrup Håndbold Klub, Kim Sørensen, ser frem til at få håndbolden til at rulle igen.

Brædstrup: Selv om Kim Sørensen lige nu er ved at bygge sit hus om, har han også andet at spekulere på. Nemlig håndbold.

Den 42-årige Kim Sørensen er blevet valgt som ny formand for Brædstrup Håndbold Klub (BHK), hvor han afløser Jonna Wolter, og håndboldklubben har en vigtig opgave. Bogstavelig talt at få bolden i spil igen efter den langvarige corona-nedlukning.

Klubben nåede lige at komme lidt i gang, men om kort tid er der sommerferie, så i sensommeren går det løs for alvor.

Annonce

- Det bliver et stort arbejde at komme op i omdrejninger igen, men det skal nok lykkes. Jeg er sikker på, at mange børn har savnet at spille håndbold - og deres forældre har nok også savnet os, siger Kim Sørensen.

De unge spillere skal med andre ord nok vende tilbage. En lidt større udfordring er at skaffe trænere nok - det er altid en udfordring - men her rumler det med ideer om nye kurser og andre tiltag.

- Jeg kan godt lide at udvikle, så jeg har selvfølgelig en idé om, at vi også skal have udviklet vores trænere, siger Kim Sørensen.

To beach-baner

Efter sommerferien er det planen at sende håndboldforbundets inspirationsgruppe Håndboldkaravanen ud på skolerne, og så har BHK et meget stort projekt i støbeskeen, der nok skal vække opmærksomhed.


Jeg kan godt lide at udvikle, så jeg har selvfølgelig en idé om, at vi også skal have udviklet vores trænere.

Kim Sørensen, håndboldformand


Klubben vil nemlig anlægge to udendørs beachbaner ved stadion i Brædstrup.

- Det bliver et projekt, der nok vil løbe op i omkring 110.000 kroner, så vi skal jo have nogle penge ind. Blandt andet har vi en plan om at holde en cykel-sponsordag i slutningen af september, hvor de unge spillere kan være med til at cykle penge ind, og vi vil også holde et "nøgle-lotteri". Det går simpelthen ud på, at vi har 300 nøgler, der bliver sat til salg for en 50'er stykket - og én af de nøgler passer så til en trailer, som man kan vinde, fortæller Kim Sørensen.

Endnu en nyhed bliver, at der er splinternye spillerdragter på vej. BHK har besluttet, at "overskuddet" fra kontingentet i 2020 ikke refunderes, men i stedet investeres i 3-400 helt nye træningsdragter om et år. Igen et incitament til at få blus på opbakningen til klubben.

Kim Sørensen i en rolig stund hjemme i haven. Han har ellers lidt travlt for tiden, da huset er under ombygning. Foto: Peter Hald

De gode ideer står således på spring i BHK, og det kan Kim Sørensen godt lide. Han er en aktiv herre, der til daglig arbejder som afdelingsleder i det store Jysk-lager ved Uldum, og han og familien er inkarnerede håndbold-entusiaster.

Kim og hustruen Stine er plejeforældre, så ud over deres egne to biologiske børn har de også to plejebørn, og alle børnene holder af håndbold, selv om den ældste lige er begyndt at spille fodbold.

Selv har Kim Sørensen spillet håndbold lige siden barndommen, og han har været træner tidligere. Lokalt har han været med i en gruppe, der startede LykkeLigaen op - det er træning for børn med udviklingshandicaps.

Han stammer oprindelig fra Østbirk, men har boet i Brædstrup siden 2007. Meget passende har han og familien et hus lige over for stadion og hallen, så den nye håndboldformand har ikke langt til sit fritidsarbejde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste plus

Odder

Sur smiley til restaurant i Odder

Hedensted For abonnenter

Mor til krænket dreng: Min søn kom og fortalte, at der var blevet pillet ved ham...

Annonce