Annonce
Østjylland

Efter lukning af Bazar Fyn: Bazar Vest er ikke i farezonen

Bazar Vest i Brabrand kører videre og er ikke i farezonen. Derimod har bazarens ejer - Olav de Linde - opsagt lejemålet med Bazar Fyn i Odense, der derfor må lukke. Foto: Axel Schütt
Olav de Linde har ophævet lejemålet med Bazar Fyn i Odense. I Aarhus fortsætter hans byggeselskab med at eje og drive Bazar Vest i Brabrand.

AARHUS: Byggeselskab Olav de Linde ophæver lejemålet med Bazar Fyn i Odense, der må lukke formentlig med udgangen af året.

Bazar Fyn er en pendant til Bazar Vest i Brabrand med den afgørende forskel, at i Brabrand ejer byggeselskabet ikke bare bygningen, det driver også bazaren.

I Odense derimod ejer byggeselskabet bygningen som det lejer ud til et selskab, der driver bazaren. Og trods rabatter på huslejen har det selskab nu i flere måneder ikke været i stand til at betale sin husleje til byggeselskabet – der derfor nu ophæver lejemålet.

- Bazar Fyn har ikke gået godt i mange år, siger Olav de Linde.

Han understreger, at Bazar Vest er helt upåvirket af beslutningen om at sætte Bazar Fyn på gaden.

- Det har ingen betydning for Bazar Vest. Den fortsætter som hidtil, siger Olav de Linde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Danmark For abonnenter

Hun blev mishandlet og indespærret: - Jeg ville stikke af, men jeg kunne ikke

Annonce