Annonce
Sport

Batalje med dommer koster udelukkelse for serie 3-klub

Steffen Algreen, træner i Horsens United, tager afstand fra handlingen, men han mener, at DBU's straf er for hård.
Horsens United anker udelukkelse i to kampe, efter en tilskuer og klubbens anfører havde en batalje med dommeren.

Horsens:  Horsens United og HFS mødte hinanden i et topopgør i serie 3 den 30. marts. HFS vandt kampen med 2-1, men opgøret fik en skidt afslutning, da dommeren i tillægstiden viste Horsens' Uniteds anfører Armin Mulalic ud. Det gav efterfølgende noget tumult, hvor en tilskuer fra Horsens United blandede sig i forhold til dommeren.

Den handling vil DBU Jylland ikke acceptere, og straffen er nu faldet.

- Vi vil ikke tillade den slags opførsel, og derfor har Horsens United, siden kampen været spærret, og det betyder, at de er dømt som taber af de to efterfølgende kampe mod Juelsminde og Horsens Boldklub, siger turneringschef Ole Frandsen.

Annonce

- Der har været en upassende opførsel fra en spiller og en tilskuer. Vi har efterfølgende kigget på redegørelserne fra de to klubber, og da Horsens United har redegjort for, hvordan de har håndteret sagen og vil undgå en gentagelse, har de nu fået lov til at spille turneringskampe igen fra den 8. juni, siger Ole Frandsen.

Det betyder, at Horsens United kan spille de to sidste kampe i forårsturneringen, men kampene mod Juelsminde og Horsens Boldklub er tabt på skrivebordet med 3-0.

En hårdere linje

Det var især en enkelt tilskuer, der var for grov i sit udfald mod dommeren.

- Vi har lagt en hårdere linje over for den slags, og dermed også en hårdere sanktion, siger Ole Frandsen.

Det betyder, at klubberne bliver udelukket oven på den type episoder, og indtil sagen er undersøgt nærmere.

- Vi vil ikke risikere gentagelser, så derfor bliver klubberne midlertidigt udelukket. Vi har haft seks-syv af den type sager den seneste måned, siger Ole Frandsen om den hårdere linje over for bataljer omkring dommere med mere i serieklubberne.

Annonce

For hård sanktion

Steffen Algren er træner for Horsens United er godt og grundig træt af sagen, men han meddeler, at klubben vil anke sagen.

- Jeg vil med det samme sige, at vi vedkender os ansvaret, og vi vil gøre alt for, at det ikke gentager sig, siger Steffen Algren.

Han mener dog ikke, at straffen står mål med forseelsen.

- Vi føler, at sanktionen med udelukkelse i to kampe er for hård. Vi er ikke enige i DBU's udlægning af sagen, og derfor vil  vi anke. Som vi læser det, lægger DBU til grund, at kampen blandt andet blev afbrudt før tid i forbindelse med udvisningen. Det er ikke korrekt, siger Steffen Algren.

- Det røde kort blev givet i kampens tillægstid, og der er ikke tale om, at vores anfører har været fysisk over for dommeren. Da kampen er fløjtet af, er det rigtigt, at en tilskuer henvender sig til dommeren, og det skal han selvfølgelig ikke gøre, men vi synes det er for hårdt, at det skal koste os to tabte kampe, siger Steffen Algren.


Vi har lagt en hårdere linje over for den slags, og dermed også en hårdere sanktion.

Ole Frandsen, turneringschef i DBU Jylland
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Følg med her: Kampen er i gang

Erhverv For abonnenter

Restaurant med takeaway-succes klarede sig uden hjælpepakker, men andre spisesteder led hårdt under coronaen: Se 17 nye regnskaber

Annonce