Annonce
AC Horsens

Kampprogrammet er kommet: Barsk superligastart venter AC Horsens

Hallur Hansson og AC Horsens åbner den nye sæson i Superligaen med en hjemmekamp mod FC Nordsjælland. Foto: Ole Nielsen
AC Horsens skal op mod fire top seks-hold i de første fem runder af den kommende sæson i Superligaen.

Horsens: Programmet til den kommende sæson i Superligaen er faldet på plads. Endnu mangler tv-startionerne at vælge kampe, så spilledage og tidspunkter er endnu ikke på plads, men rækkefølgen af modstandere er nu lagt fast.

Og der venter AC Horsens en barsk start på den nye sæson. Første runde, der skal spilles hen over weekenden 12.-15. juli byder for AC Horsens' vedkommende på en hjemmekamp mod FC Nordsjælland. Derefter venter en udekamp mod oprykkerne fra Silkeborg.

I en sæson, hvor der bliver hård kamp i bunden af Superligaen, er det kampe, som AC Horsens skal have point ud af, og det bliver understreget af de kampe, som venter i runderne tre, fire og fem. Her skal AC Horsens op mod medaljeaspiranterne fra FCK hjemme, Brøndby ude og FC Midtjylland hjemme.

Som en række andre hold må AC Horsens betragte point mod de tre hold som ren bonus, og det understreger behovet for point i de to første runder mod FC Nordsjælland og Silkeborg.

AC Horsens kan håbe, at FCK, FCM og Brøndby vil have fokus på de europæiske kampe, som klubberne skal ud i først på sæsonen.

Superligaen bliver i lighed med sidste sæson delt i et mesterskabsspil og to nedrykningspuljer efter de første 26 runder, og slutprogrammet ser svært ud for AC Horsens. I runderne 24, 25 og 26 er det FCK ude, FC Midtjylland ude og til sidst Brøndby hjemme, der er menuen.

Der skal spilles 20 runder af grundspillet inden julepausen, hvorefter de sidste seks runder bliver spillet i begyndelsen af 2020.

De otte nederste hold i Superligaen bliver fordelt i to nedrykningspuljer. De to hold, der slutter sidst i puljerne ryger direkte ud, mens de to tre'ere skal spille en playoffrunde om at undgå den sidste nedrykningsplads. Der er ingen kampe mod 1. divisionshold som ekstra livline.

Annonce

AC Horsens' kampprogram

AC Horsens' 26 kampe i grundspillet er planlagt. De endelige spilledatoer og klokkeslet kommer, når tv-stationerne har valgt:

Runde 1-20 spilles i 2019, mens de resterende seks kampe bliver afviklet i begyndelsen af 2020.

2019:

AC Horsens-FC Nordsjælland

Silkeborg-AC Horsens

AC Horsens-FCK

Brøndby-AC Horsens

AC Horsens-FCM

AGF-AC Horsens

AC Horsens-AaB

AC Horsens-Lyngby

Sønderjyske-AC Horsens

Randers FC-AC Horsens

AC Horsens-Esbjerg

OB-AC Horsens

AC Horsens-Hobro

Lyngby-AC Horsens

Esbjerg-AC Horsens

AC Horsens-Silkeborg

AaB-AC Horsens

AC Horsens-OB

Hobro-AC Horsens

AC Horsens-Sønderjyske

2020:

FC Nordsjælland-AC Horsens

AC Horsens-AGF

AC Horsens-Randers FC

FCK-AC Horsens

FC Midtjylland-AC Horsens

AC Horsens-Brøndby

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv For abonnenter

Fra drøm til mareridt: Min livsdrøm er væk, men jeg tænker mere på stand-lejerne end på mig selv

Annonce