Annonce
Kultur

Barselona og Bo Evers kommer til Kulisselageret

Barselona er blandt andet kendt for "Bankende Hjerter", der var Ugens Uundgåelig på P3, og "Fra Wien Til Rom", som banede vej til en live-optræden til P3 Guld-showet først på året. PR-foto

Horsens: Barselona, der består af Rud Aslak og Rasmus Theodor, er historien om et ungt band, som på blot to år har markeret sig et af de mest lovende unge navne på den danske musikscene indenfor indie/pop-genren. Et debuterende mixtape i 2017 sendte dem direkte til både at spille Roskilde Festival og Smukfest samme år.

I marts udgave Barselona de to albums "Hjertebank" og "Legebørn", som lige nu danner baggrund for en omfattende danmarksturné, som tager dem til Kulisselageret fredag 11. oktober. Koncerten starter kl. 22 og dørene åbner kl. 21.

Som support har bandet selv håndplukket den 23-årige Molly Koppel, der netop har udgivet EP'en "Waves".

Lørdag 12. oktober kl. 22 byder på et gensyn med Bo Evers med band. Den orddriblende trubadur er klar med underfundige rim og skæve menneske-observationer.

Koncerterne spænder over ny-klassikeren "Fred", tragikomiske ballader og frejdige serenader som "Barry White" og "Et dansenummer" til de mere eftertænksomme sange som "Hver anden weekend".

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce