x
Annonce
Læserbrev

Bare lige en advarsel: Kroppen kan få et chok, og man kan besvime og derved drukne!

Den nye sø er, hvad man i gamle dage kaldte en mergelgrav, hvilket vil sige, at der ikke er noget bevægelse i vandet. Dette bevirker, at selv om vandtemperaturen er 14-16 grader i overfladen, er den nede på 2-4 grader et par meter nede, og det er livsfarligt.

Læserbrev: Tillykke med den nye, smukke badesø i Voervadsbro.

Jeg håber, at man har tænkt sig om vedrørende stillestående vand.

Den nye sø er, hvad man i gamle dage kaldte en mergelgrav, hvilket vil sige, at der ikke er noget bevægelse i vandet.

Dette bevirker, at selv om vandtemperaturen er 14-16 grader i overfladen, er den nede på 2-4 grader et par meter nede, og det er livsfarligt.

Kroppen kan få et chok, og man kan besvime og derved drukne!

Der skal skabes noget kunstig bevægelse!

Vi har en lignende sø i Årslev, og her er der druknet et par stykker, sandsynligvis af denne grund.

Bare lige en advarsel.

Held og lykke med søen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Vi skal huske at lære af situationen

Læserbrev: Covid-19 er helt sikkert ikke den sidste alvorlige sygdom, som rammer hele verden samtidig. Derfor skal vi huske at lære af situationen. Der må helt sikkert være noget, som vi fremover bør gøre anderledes for i det mindste at nedsætte risikoen for lignende pandemier. På den korte bane må vi under alle omstændigheder forudse nye bølger af Covid-19. De kan komme senere i år, næste år og i en årrække frem. Måske skal vi have nye regler for, hvor mange og hvor tæt vi må være sammen. I dag er det primært hensynet til brand og flugtveje, der definerer, hvor mange mennesker der må være forsamlet et sted. Men hvad med hensynet til sundhed og smittefare? Bør det ikke også indtænkes, når vi definerer, hvor mange mennesker der må være i en bus, et tog, på en cafe eller til en koncert? Og hvad med hygiejne? Bør vi fremover altid afspritte hænderne, inden vi går til møde, på indkøb, på cafe eller ud at se på ny bil? Bør der indføres regler, så syge kan afvises som deltagere i møder eller forsamlinger? Skal der opstilles temperatur-scannere dér, hvor mange mennesker mødes? Skal billetkontrollen til fodboldkampen eller koncerten også udstyres med et apparat til temperaturmåling? Hvad der i givet fald skal gøres, kan jeg ikke vurdere. Men jeg håber, at sundhedsmyndighederne i Danmark og resten af verden vil tage ved lære at den nuværende dybt ulykkelige situation. Kun ved at lære af historien kan vi som samfund blive bedre rustet til at imødegå fremtidens smittemæssige udfordringer.

Annonce