Annonce
Kultur

Bar røv i 60’erne og Giro 413: Kom med på en tidsrejse gennem tre årtier med musik, mennesker og mad

17 VM-titler blev det til speedwaykøreren Erik Gundersen (t.v.), som blev invalideret ved VM-finalen i 1989. Ole Grünbaum (t.h.) var aktiv i ungdomsoprøret anno 68. Arkivfotos i collage: Palle Hedemann og Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Er du til mad, musik og oplevelser fra 60'erne, 70'erne og 80'erne, så er der linet op til tre gode dage i Østbirkhallen i juni.

Horsens: Østbirkhallen lægger lokale til, når den femte version af Horsensegenens Kulturfestival afvikles i juni. Men det er allerede torsdag 19. maj, man skal sikre sig billetter til festivalen, der afvikles de tre sidste dage i juni.

Kulturfestivalen er målrettet kommunens seniorer og førtidspensionister, denne gang i form af en tidsrejse gennem 60’erne, 70’erne og 80’erne.

Formålet med de tre dage er at fremme netværk og trivsel blandt målgruppen i den nordvestlige del af kommunen, men seniorer og førtidspensionister fra hele kommunen er velkomne.

Annonce

Fra Speedway til Bamses Venner

Festivalen byder blandt andet på besøg af speedwaykører Erik Gundersen med foredraget: Mit liv med speedway på godt og ondt. 60’er provokatøren Ole Grünbaum leverer foredraget med den fængende titel: Bar røv i 60’erne og Giro 413.

Om eftermiddagen kan der synges og danses med på kendte numre fra Abba, Gasolin, Bamses Venner med flere.

Østbirkhallen vil være udsmykket med effekter fra tidsperioderne, og undervejs serveres klassiske retter og kager fra årtierne som kalvefrikassé, koteletter i fad, kiksekage og ostelagkage.

Annonce

Kom og vær med i fællesskabet

Bag festivalen står en styregruppe af frivillige og aktivitetsmedarbejdere fra de åbne aktivitetscentre i Østbirk, Hatting, Brædstrup, Lund og Egebjerg godt hjulpet af en stor flok frivillige både før, under og efter arrangementet.

- Ud over en fantastisk festivaloplevelse håber vi at kunne tiltrække flere nye deltagere og frivillige på aktivitetscentrene, for socialt samvær styrker vores sundhed og livsglæde, fortæller Jette Bjerre, der er aktivitetsmedarbejder i Lund, i en pressemeddelelse.

Indgangsbilletter og middagsbilletter sælges kun ved forsalg på de fem involverede aktivitetscentre i henholdsvis Østbirk, Hatting, Brædstrup, Lund og Egebjerg. Det foregår torsdag 19. maj klokken 13-15. Der kan købes partoutbillet til alle tre dage og dagsbilletter. Der tages kun mod kontant betaling.

Annonce
Horsens For abonnenter

Politikerne lyttede til borgerne og forkastede forvaltningens oplæg: Der bliver plads til grønt område midt i Lund

Danmark

Torsdagens coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte siden i går

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Borgere blev lovet cykelsti efter vejkollaps, men travlhed i vejafdelingen forsinker projektet

Odder For abonnenter

Bosser bag amfetaminfabrik står til hårde straffe: To bagmænd lavede hverken karry- eller tomatsuppe, men narko i store mængder

Hedensted

Buschauffør blev overfuset og slået: Politi leder efter gerningsmanden

Horsens

Uopmærksom bilist udløste uheld med fem biler ved rundkørsel

Esbjerg Havn skal være militært knudepunkt for Nato og USA: Havnedirektør forventer investeringer for mange hundreder millioner

Horsens

Flere end 600 til folkefest i Østerhåb: Nu er bydelens nye biodiverse legeplads indviet

Horsens For abonnenter

Seks måneders fængsel og udvisning: To mænd dømt for grov vold, tvang og trusler

Horsens For abonnenter

Premiere på madanmeldelser i Folkebladet: Fabelagtig flæsk og fritter der floppede

Hedensted

Unge tog ansvar, efter at møller skrev på Facebook: - Det er positivt, at nogen tør stå frem og stå ved, hvad de har gjort

Caroline Fleming og søn tømte familiens slot for værdier - dansk kulturhistorie går snart tabt for altid

Brædstrup

Udvalg siger ja til planer om 22 nye boliger: Det gjorde vi med et smil på læben, for det har byen arbejdet for i lang tid

Erhverv For abonnenter

For 24 år siden satte de sig et milliard-mål - nu har elektronikfirma med 185 ansatte i Horsens passeret magisk milepæl

Kultur

Avisens tegner vinder prisen for Årets bladtegning: Se Putin tørre sved af panden

Annonce