Annonce
Navne

Bankdata-direktør nyder at være i orkanens øje

Mette Marie Buhl har i snart fem år været direktør for HR, Kommunikation og Strategi hos Bankdata. Foto: Bankdata
- Uden os kunne samfundet ikke køre rundt, siger Mette Marie Buhl fra it-virksomheden Bankdata. Direktøren for HR, Kommunikation og Strategi fylder 50 år, og hun ser finanssektoren som et af de mest spændende steder i samfundet.

Fredericia: Mette Marie Buhl, som er direktør for HR, Kommunikation og Strategi hos Bankdata, fylder 50 år mandag 6.april

Hun går ind i sit femte år i it-virksomheden, som har hovedsæde i Fredericia. Og hun nyder at være i finanssektoren, som er "orkanens øje" og et af de "mest spændende steder i samfundet i øjeblikket". Sådan siger hun i et interview på Bankdatas hjemmeside.

- Mange elsker at sige, at finanssektoren er støvet, og den er måske forkælet, men vi har en afgørende rolle i samfundet. Uden os kunne Danmark ikke køre rundt. Det er jo også derfor, vores branche fylder så meget i pressen. Vi er kritisk infrastruktur, siger direktøren.

Hun er hverken finanshaj eller technørd, men blev tiltrukket af de faglige udfordringer hos Bankdata og det faktum, at det er en "videnstung virksomhed". Desuden passer Bankdatas værdier om ordentlighed med hendes egne, forklarer hun.

Annonce
Mandag fylder Mette Marie Buhl 50 år. Foto: Bankdata

Sætter positivt aftryk

I den første tid i Bankdata gennemgik hun metodisk Bankdatas områder. Siden har hun brugt kræfter på videreudvikling af HR-arbejdet.

- Jeg synes, vi er med til at sætte et positivt aftryk på Bankdata, og vi har en stor aktie i at være med til at professionalisere vores organisation. Vi understøtter med faglighed og stærke processer. Derudover spiller vi også en central rolle, som fx her under coronakrisen, hvor jeg synes, at vi indtil videre har taget nogle gode beslutninger og kommunikeret godt og præcist, siger direktøren.

Hun bor i Vejle med sin mand Claus Raaen Thomsen og sine to børn på 17 og 20 år. Hun voksede op på en gård mellem Skærup og Vinding. Hun boede fem år i udlandet - i Singapore, Australien og New Zealand - inden hun vendte hjem til Danmark i 2001.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Butikker skal holde åbent søndage i sommerferien - cafélivet skal være generatoren bag

Østjylland For abonnenter

Beskyldes for totalt svigt: Notat rejser kras kritik af Trafikstyrelsen efter den aflyste letbaneåbning

Annonce