Annonce
Erhverv

Bank skærer ned: Jyske Bank i Ejstrupholm vil nøjes med en ugentlig åbningsdag mod nu fem

Jyske Bank i Ejstrupholm vil fra 1. november kun have åbent om torsdagen. Foto: Peter Hald
Jyske Bank reducerer åbningstiderne i Ejstrupholm. Men banken lukker ikke og bliver i byen.

Ejstrupholm: Jyske Bank på Vestergade 1 i Ejstrupholm reducerer fra 1. november åbningstiderne fra nu fem ugentlige åbningsdage til kun en, nemlig torsdag.

Afdelingsdirektør Morten Mellergaard oplyser, at det skyldes den teknologiske udvikling, hvor kunderne i meget høj grad benytter sig af selvbetjening via nettet og mobiltelefoner.

- Den ugentlige åbningsdag bliver torsdag fra klokken 14 til 17, men man kan altid komme ind og holde møder hos os, siger Morten Mellergaard.

Annonce

- Vi forlader ikke byen, og vi lukker ikke - det er vigtigt at understrege. Og det er vigtigt også at fremhæve, at vi beholder pengeautomaten, siger han videre.

I de senere år har behovet for personlig betjening i banker forandret sig radikalt, og der er især sket noget efter corona-pandemien.

- Efter coronaen kunne vi se, at folk stort set kun kommer i banken, hvis de har aftalt møder. Det er udviklingen - folk bliver bedre til at klare sig selv, konstaterer Morten Mellergaard.


Vi forlader ikke byen, og vi lukker ikke.

Morten Mellergaard, afdelingsdirektør


Der er seks medarbejdere tilknyttet afdelingen i Ejstrupholm. Tre sendes til Ikast og tre til Herning, men de vil også være med til at betjene afdelingen i Ejstrupholm, når der er behov - både til aftalte møder og når banken har åbent om torsdagen til forskellige ekspeditioner.

Dermed er Ikast, Herning og Ejstrupholm at betragte som en stor afdeling, som Morten Mellergaard har ledelsesansvaret for.

Beholder bygningen

Bygningerne på Vestergade 1 ændres der ikke ved, og banken har heller ikke planer om at udleje nogle af lokalerne, lyder det fra afdelingsdirektøren:

- Vi beholder bygningen, og vi får brug for pladsen til møder og til åbningsdagen om torsdagen. Det er vigtigt for os, at vi bliver i byen, siger Morten Mellergaard.

Indtil for cirka syv år siden havde Jyske Bank også en filial i Nørre Snede, men denne filial lukkede i januar 2015 og herefter blev kunderne betjent fra Ejstrupholm.

Nørre Snede har ikke længere nogen bankfilialer, og i oktober 2020 forsvandt byens sidste pengeautomat, da Danske Bank besluttede at fjerne pengeautomaten på lægehuset på Engholmvej.

Tilsyneladende bliver Ejstrupholm ikke helt så hårdt ramt som Nr. Snede, da Jyske Bank trods stærkt reduceret åbningstid bliver i Ejstrupholm og bevarer pengeautomaten.

Annonce

BDO-bygning stadig til salg

I finansverdenen er det ikke blot banker, der mærker tidernes skiften. Det samme gælder for blandt andet revisionsfirmaer, og det har man også set i Ejstrupholm. Tidligere på året, helt præcist 30. juni, sagde revisionsfirmaet BDO farvel til Ejstrupholm, da afdelingen her blev lagt sammen med BDO's afdeling i Herning.

BDO holdt til i en stor kontorbygning på Søndergade 1 midt i Ejstrupholm, og denne bygning blev sat til salg til en pris af 2,2 millioner kroner. Den 373 kvadratmeter store bygning står i skrivende stund stadig til salg til samme pris hos EDC Erhverv Poul Erik Bech - Herning.

- Der er interesse for bygningen, og vi har nu åbnet for, at man kan leje den. Og den kan også stadig købes, siger partner Kasper Ladekjær fra EDC Erhverv Poul Erik Bech - Herning.

Jyske Bank i Ejstrupholm har i øvrigt tidligere holdt til i bygningen på Søndergade 1, der nu er sat til salg, men i 2002 flyttede banken over i lokaler på Vestergade 1.

Ved siden af banken havde revisionsfirmaet BDO til huse, men BDO flyttede til Herning, og nu er denne bygning til salg eller leje. Arkivfoto: esoft
Annonce
Odder For abonnenter

'Nybyggerne' øvede sig først på et sommerhus: Caroline og Reece går op i de mindste detaljer

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Søndagens coronatal: 591 nye tilfælde af coronavirus det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens For abonnenter

Pest eller kolera for Kjeld i tuktuk: Bryd loven eller vær til gene for de andre på vejen

Horsens For abonnenter

Hjælp på vej til områder med parkeringskaos: Beboere byder licenser velkommen, men én ting bekymrer

AC Horsens

Karakterbogen: Indskifterne markerede sig positivt i pointdeling, hvor AC-offensiven manglede den sidste skarphed

Danmark For abonnenter

Kommunalvalg på vej: De nære ting, der fylder vores hverdag, bestemmer, hvor vi sætter krydset

Flere ferierejsende redder ikke rejsebranchens år

Kultur For abonnenter

Undskyld, men det handler altså om et neger-sangkor: Besøget var en sensation i Horsens

Kultur

Ny præst nær penthouse: Sogn køber luksus-lejlighed i Geiserne med storslået udsigt til Guds fri natur

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Hedensted

Hedensted oplever kæmpe babyboom: Nu skal børnene passes i busser

For abonnenter

Grundfos-topchef er træt af at blive kaldt 'arvingen': - Jeg slider og slæber

AC Horsens

Skuffelse og små hop på stedet i AC Horsens: To gange uafgjort flytter ingenting i tabellen

Kultur For abonnenter

Holder langemand i ro lidt endnu: Det Gule Pakhus håber på, at en "helt" træder ind på scenen

AC Horsens

Se videoanalysen: Trods powerplay i en halv time kunne AC Horsens ikke lirke Vendsyssel-defensiven op

Annonce