Annonce
Sport

Balling skød Skanderborg til Final Four

Morten Balling, Skanderborg Håndbold (20) th. jubler over sin scoring til 33-32 få sekunder før slutfløjtet. Marcus Mørk, Skanderborg Håndbold (18) th, blev topscore for Skanderborg med 10 mål. Foto: Ole Nielsen.

Marcus Mørk var den store spiller i pokalkvartfinalen i Skanderborg.

Skanderborg: Tre sekunder før tid skød Morten Balling Skanderborg til Final Four i den danske pokalturnering med sejrsmålet til 33-32 over Nordsjælland.

Skanderborg førte det meste af kampen og var foran med fem mål ved 27-22, men mod slutningen nåede Nordsjælland på 31-31 og 32-32, så tilskuerne fik en dramatisk afslutning.

Kampen store spiller var Marcus Mørk, der åbenbart elsker at spille mod Nordsjælland. Han lavede 12 mål sidst, de mødtes, og 10 mål denne gang.

Mathias Bitsch bidrog med flotte mål med venstrehånden, men gassen var ved at gå ud af Skanderborg-holdet til sidst.

Nordsjælland havde den tidligere Skanderborg-spiller Kasper Kisum med på holdet i pokaldramaet.

For fem år siden var Skanderborg med til Final Four i Aarhus, men fik store klø af Aarhus i semifinalen, så det blev mere en skuffelse end en fornøjelse.

Nu har Skanderborg et bedre hold og skal prøve kræfter med Aarhus og Aalborg, der kvalificerede sig til Final Four tirsdag aften.

Bjerringbro-Silkeborg blev det fjerde og sidste hold onsdag aften med en sejr på 35-30 over GOG, der var uden den skadede Niclas Kirkeløkke.

Den tidligere Skanderborg-spiller Johan Hansen blev BSV's topscorer med otte mål og kan således møde sine gamle klubkammerater til Final Four i Jyske Bank Boksen i Herning 16. og 17. marts.

Skanderborg skal spille semifinale mod Aarhus, mens Aalborg og BSV mødes i den anden semifinale lørdag 16. marts.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens For abonnenter

Wengel rejste fra Melbourne til Horsens: Det var den mest syrede tur

Annonce