Annonce
HIC

Bakken-boss inden pokalfinalen: Vi skal nok være der

Bakken Bears og Darko Jukic, som har en fortid i Horsens IC, spillede sig onsdag aften videre i Europa, mens det lørdag gælder pokalfinalen i Forum Horsens. Arkivfoto
Bakken Bears har ifølge sportsdirektør Michael Piloz i perioder døjet med stabiliteten og et for lavt bundniveau.
Annonce

Horsens: Bakken Bears befinder sig midt i en travl tid med vigtige ligakampe og i et europæisk eventyr, som onsdag aften blev forlænget, da århusianerne spillede sig videre til kvartfinalerne i Fiba Europe Cup.

Og midt i den venter lørdag en pokalfinale, når det i Forum Horsens gælder mødet med Horsens IC.

Er en pokalfinale motivation nok, når I spiller et hav af andre vigtige kampe?

- Det er vanskeligt at planlægge en mental form-top, når man som vi spiller mange vigtige kampe, men når først spillerne står i en tætpakket Forum Horsens, mærker stemningen og ser medaljerne, skal de nok være der, svarer Michael Piloz, sportsdirektør i Bakken Bears.

Annonce

Toppede onsdag aften

Onsdag aften toppede Bakken Bears foreløbig i denne sæson, da holdet spillede knald-eller-fald-kamp mod portugisiske Benfica om en kvartfinaleplads i Fiba Europe Cup, og den kamp sled. Dog ikke mere end at Michael Piloz forventer, at spillerne også fysisk kommer sig til lørdagens pokalfinale.

- De er vant til at spille meget, og i det sidste lange stykke tid har vi spillet to kampe om ugen, så det bør ikke give problemer, siger Michael Piloz.

Bakken Bears ligger i direkte duel med Randers om førstepladsen i ligaen, mens Horsens IC efter nylige nederlag til begge er hægtet af kampen om ligaens absolutte topplaceringer. Netop Bakken Bears og Randers mødes i næste uge i en kamp, som meget vel bliver afgørende i forhold til grundspillets endelige førsteplads.

- Vi har i perioder døjet med stabiliteten, og vores bundniveau har ikke altid været godt nok, men samtidig har vores topniveau været godt, Michael Piloz.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Er der en ledig plads i din boble?

Annonce