Annonce
Sport

Bakken Bears skal stå for europæisk pres i svær periode

Der skal formentlig en sejr til onsdag aften, hvis Bakken Bears fortsat vil drømme om europæisk kvartfinale.
Annonce

Det danske mesterhold i basketball, Bakken Bears, fik en fremragende start på anden fase af gruppespillet i årets Fiba Europe Cup med to sejre.

Det er dog blevet fulgt op af to nederlag, så holdet er under pres inden onsdagens femte og næstsidste kamp i gruppen mod bundholdet Spirou fra Belgien.

Bliver det til et nederlag, kan håbet om en kvartfinaleplads være væk, men den vigtige kamp kommer ikke på det mest belejlige tidspunkt for danskerne.

De sejrsvante aarhusianere har skrantet i det nye år, hvor holdet i de seneste syv kampe har måttet notere fire nederlag - to i ligaen og to i Europe Cup.

Holdets assistenttræner, Anders Sommer, er også godt klar over, at det er nu, holdet har brug for at ramme sit topniveau igen.

- Humøret er ikke altid lige højt efter de nederlag, vi har haft denne måned, det er klart, siger han til klubbens hjemmeside.

- Vi havde håbet på og arbejdet mod bedre resultater, men de nederlag ligger bag os. Vi er helt klar over, at det er nu, vi skal stramme op, og det er vores største fokus. Det er nu, vi har chancen.

Deltagelsen i den europæiske turnering har givet Bakken Bears et tætpakket kampprogram. Onsdagens kamp er således den niende siden nytår.

- Den store udfordring lige nu er, at vi har så travlt, og på grund af kampplanen har vi ikke forfærdelig meget tid til forberedelse. Men den tid vi har, bruger vi selvfølgelig til at forberede os så grundigt, vi kan, lyder det fra Anders Sommer.

Det første møde mellem Bakken Bears og Spirou i gruppespillet endte med en dansk sejr på 82-78 på belgisk grund.

/ritzau/

Læs udtalelserne på Bakken Bears'' hjemmeside
Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Nu skal du bestille tid for at blive corona-testet i Horsens

Annonce