Annonce
Brædstrup

Bager Ib på 74 år lukker sin butik: Nu står by uden bageri

Brædstrup Bageri holder sidste åbningsdag søndag 14. juli. Foto: Henrik Sandvad
Bagermester Ib Møller Jensen har i en alder af 74 år besluttet at lukke sit bageri på Søndergade 4 i Brædstrup

Brædstrup: Brædstrup kommer i en periode til at stå uden et bageri, da bagermester Ib Møller Jensen har besluttet at lukke sit bageri på Søndergade 4 i Brædstrup.

Bageriet vil holde sidste åbningsdag søndag 14. juli, og lukningen skyldes, at bager Ib, som han kaldes i folkemunde, er 74 år og derfor har besluttet at gå på pension. Ib Møller Jensen har drevet sit bageri sammen med sin kone Hanne Jensen i de seneste 34 år på Søndergade, og han har gennem årerne haft et godt ry i branchen som en dygtig bager.

Det er endnu ikke helt afklaret, hvad der kommer til at ske med butikken, men noget tyder på, at det måske snart er helt slut med bageri på adressen, hvor der har været bagerbutik siden 1916.

Annonce

Hus med i banetorv-planer

Horsens Kommune har udvist interesse for at købe bygningen, fordi huset ligger tæt på det kommende Banetorv, som skal etableres i løbet af 2020.

Efter avisens oplysninger er der ikke skrevet under på nogen købsaftale mellem de to parter, men det forventes, at der kommer en nærmere afklaring omkring hele området efter byrådsmødet 26. august, når byrådet skal tage stilling til planerne for Banetorvet og Banestien i forbindelse med områdefornyelsen.

Med lukningen af Brædstrup Bageri kommer Brædstrup til at stå uden bager. Der er nemlig stadig ingen afklaring omkring, hvornår byens nye bagerbutik, "Huusom's" på Bredgade 30, kan åbne. Her er bagermester Erik Huusom nemlig plaget af fugt og svamp i kælderen, og det er ikke tilladt at åbne en fødevarevirksomhed, før det problem er løst.

Bagermester Ib Møller Jensen har ikke ønsket at deltage i et interview i forbindelse med denne artikel, idet han hellere ønsker en stille afvikling af sin butik.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Panduro advarer mod billethajer: - Svindelfirmaerne går ikke kun efter de store, udenlandske artister

Annonce