Annonce
Brædstrup

Badebro klar til brug: Hop bare i Ring Sø

Der er ialt 42 meter badebro at boltre sig på ved Ring Sø. Foto: Per Algreen

Nu kan turister og lokale hoppe i det reneste badevand ved Ring Sø i Brædstrup, som nu også byder på en 42 meter lang badebro.

Brædstrup: Sommertid er badetid, og nu er det muligt at tage sig en dukkert fra en nyetableret badebro ved Ring Sø i Brædstrup

Horsens Kommune har arbejdet på at få gjort badebroen klar, så lokale og turister kan bruge den sommeren igennem. Ud over badebroen er der lavet forskellige forbedringer i det idylliske område omkring den 200.000 kvadratmeter store sø, oplyser Horsens Kommune i en pressemeddelelse.

- Vi har udskiftet broen og lavet en ny U-formet bro med to nedgange. Fra dem kan man tage en dukkert i søvand. Udspring er dog ikke tilladt på grund af den relativt lave vanddybde. Er man ikke så meget for at bade i søen, der har den bedst mulige badevandskvalitet, kan man i stedet nyde synet af vandet fra stranden, som vi har gjort fire gange større. Eneste hængeparti lige nu er skiltningen ved søen, som vil blive opdateret i nær fremtid, fortæller Bo Karlshøj Riis, Natur og Miljø.

Han tilføjer, at kommunen holder øje med, om søen begynder at "æde" af stranden, og hvis det er tilfældet, bliver der lagt sand og om nødvendigt sten ud.

I forbindelse med etableringen af badebroen er der opsat borde og bænke og med adgang til et toilet på stranden, inviterer området nu til en sjov badedag eller picnic med familien.

Gæsterne kan parkere i græsrabatten ved Søkildevej. Forbedringerne ved Ring Sø er led i Horsens Byråds ønske om at styrke de rekreative tilbud i naturområderne omkring Brædstrup.

Annonce
Ring Sø fotograferet inden sommerferien startede. Horsens Kommune håber, at både lokale og turister vil tage sig en dukkert fra den nye badebro og i øvrigt nyde de idylliske omgivelser. Foto: Per Algreen
Det rene badevand garanteres ved, at søens eneste vantilløb kommer fra de omkringliggende bakker, oplyser Horsens Kommune. Foto: Per Algreen
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce