Annonce
Brædstrup

Børnehave fejrede 25 år med kagemand og nye lokaler

Der var masser af flag, fødselsdagssang, is og kagemand, da Tønning-Træden Børnehave kunne fejre sit 25-års-jubilæum. Foto: Henrik C. Sandvad
Tønning-Træden Børnehave var klædt på til fest, da børnehaven torsdag kunne fejre 25-års-jubilæum. Samtidig blev dagen brugt til at indvie nogle helt nye lokaler.
Annonce

Træden: Der var pyntet op med flag, og kagemanden lå klar, da Tønning-Træden Børnehave torsdag 1. oktober både kunne fejre sit 25-års-jubilæum og indvielse af helt nye lokaler i børnehaven.

Alle cirka 165 elever fra Tønning-Træden Friskole var torsdag formiddag mødt op for at markere begivenheden sammen med børnehavebørnene foran børnehaven, og dagen blev behørigt fejret med fødselsdagssang og efterfølgende is.

Børnehaveleder Yrsa Poulsen stod for fødselsdagstalen. Foto: Henrik C. Sandvad

Børnehaven åbnede officielt første gang 13. oktober i 1995, og det var den daværende borgmester i Brædstrup Kommune, Preben Andersen, som dengang stod for indvielsen.

Børnehaven var kommet op at stå ved hjælp af nogle få ildsjæle og ikke mindst lokal opbakning og havde fra start 22 børn meldt ind.

- Børnehaven startede ud som et sødt lille vedhæng til friskolen, men i dag er den en vigtig del af skolens liv. Børnehaven er et vigtigt led i at bevare skolens overlevelse, og skolens fødekæde starter her, sagde leder af børnehaven Yrsa Poulsen i sin tale til jubilaren.

Annonce

Nye lokaler

Tønning-Træden Børnehave har siden september sidste år været igennem en større renovering og tilbygning af nye lokaler. Det har betydet, at børnehaven kort før sommerferien kunne tage nye lokaler i brug til de største børn, og derudover er der blevet plads til et nyt tekøkken og et forberedelseslokale.

Børnehaven har fået ekstra plads til de største børn med et nyt lokale. Foto: Henrik C. Sandvad

Samtidig har den øvrige del af børnehaven fået lagt nye gulve og blevet malet. I alt er der blevet renoveret for cirka 250.000 kroner, så fødselsdagen blev også brugt til officielt at indvie de nye lokaler.

- Det er blevet fantastisk godt, og vi er så glade og stolte over, hvor lækkert det hele er blevet. De nye lokaler har gjort, at vi bedre kan dele børnene op i grupper, og det har givet meget mere ro på i hele huset. Det giver os også nogle bedre muligheder i det pædagogiske arbejde, sagde Yrsa Poulsen, da hun før fejringen viste avisen rundt i den moderniserede børnehave.


Børnehaven startede ud som et sødt lille vedhæng til friskolen, men i dag er den en vigtig del af skolens liv.

Yrsa Poulsen, børnehaveleder


Det var også meningen, at forældrene skulle have været med til at fejre børnehaven ved en reception om eftermiddagen. Den blev dog aflyst på grund af coronafare, så derfor blev festen kun holdt internt. Fødselsdagsfesten varede hele dagen for børnehavebørnene, da den om eftermiddagen stod på teater og kagemand, inden dagen var slut.

Både børnehavebørn og skoleeleverne på friskolen var med til at fejre den store dag. Foto: Henrik C. Sandvad
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Indland

Udenrigsministeriet: Hele verden kan være lukket lige om lidt

Annonce