Annonce
Horsens

Børnefest for kronisk syge børn

600 børn og voksne besøgte børnefesten i Torsted sidste år - arrangørerne håber på mindst det samme antal i år. Privatfoto
Ildsjæle i Torsted holder for andet år i træk kæmpe børnefest til fordel for kronisk syge børn og Torsted Håndbold Ungdomsforening.
Annonce

Horsens: Igen i år står initiativtager Pernille Holck i spidsen for børnefesten i Torsted, som på lørdag samler penge ind til alvorligt syge børn igennem Smilfonden, og hun håber, at festen vil blive en endnu større succes end sidste år.

- Der er plads til 800. Sidste år var vi 600, så det håber jeg, vi bliver igen. Når hele regnskabet er gjort op, så er mit håb, at vi kan give 30.000 kr. til Smilfonden og 30.000 kr. til Torsted Håndboldklubs ungdomsafdeling, siger hun.

- De her penge går til kronisk og alvorligt syge børn i Horsens og omegn. Det kan være julegaver eller fester på de børneafdelinger, hvor der ligger Horsens-børn. Vi har et tæt samarbejde med sygehusene og sygeplejerskerne, som udvælger børnene for os, siger hun og understreger, at Smilfonden hjælper alle de meget syge børn uanset diagnose.

- Når hele regnskabet er gjort op, så er mit håb, at vi kan give 30.000 til SMILfonden og 30.000 til Torsted Håndbold Ungdomsforening.

Initiativtager, Pernille Holck

Annonce

Det bedste fra begge verdener

Samarbejdet mellem Smilfonden og Torsted Håndboldklub er indgået, fordi initiativtageren er frivillig begge steder, og så fik hun ideen, at de to kunne supplere hinanden.

- Jeg bor i Torsted og er aktiv i håndboldklubben, samtidig med at jeg gerne ville gerne skrabe penge ind til Smilfonden, hvor jeg også er frivillig. Jeg tænkte over, hvordan jeg kunne få det bedste fra begge verdener. I Smilfonden har vi masser af gode kontakter, men mangler tit lokaler, og dem har vi i håndboldforeningen, fortæller hun.

Derfor slog hun kræfterne sammen, og de to haller bliver fyldt til bristepunktet med alt fra hoppeborge til tombola og en masse koncerter, når den store indsamlingsfest afholdes lørdag. Og Pernille Hock lover, at der er oplevelser, for alle aldre. For mens kendte musikere som Popsi & Krelle og Lummer Stue underholder de små, kan mor og far kan byde på alt fra vinsmagninger til håndboldbilletter i de mange auktioner mellem koncerterne.

- Vi vil have, at det bliver en familieoplevelse. Det skal være noget, man gør sammen, og hele familien skal gå derfra med en god fælles oplevelse.

Indtil videre har lokale virksomheder spyttet 70.000 kroner i projektet, som går til at afholde selve festen. Dertil kommer mindst 50 forskellige sponsorer og et hav af frivillige.

Børnefesten starter klokken 12 i Torsted-hallerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce