Annonce
Horsens

Børnebondegårdens appel gav resultat: Genåbning og mange nye medlemmer

Nu kan dyrene på Børnebondegården igen få besøg af medlemmerne. Arkivfoto: Søren E. Alwan
De zoologiske haver har igen fået lov til at åbne. Derfor er det igen muligt at besøge dyrene i Serridslev.
Annonce

Serridslev: Det har været en god uge for Børnebondegården i Serridslev.

Først blev der på få dage tegnet nye medlemsskaber og ydet donationer for mere end 15.000 kroner, og nu er der igen åben på Børnebondegården for medlemmerne.

Det har stedets leder Annette Hansen besluttet, efter at landets zoologiske haver har fået grønt lys til at genåbne.

- Vi lægger os op af retningslinjerne for de zoologiske haver. Vi indretter selvfølgelig Børnebondegården, så der er mulighed for, at man kan opholde sig forskellige steder rundt om ved dyrene, siger Annette Hansen, der weekenden igennem havde travlt med at gøre stedet klar til åbning søndag.

- Vi prøver at sprede vores aktiviteter, så der er nogle dyr inde i stalden og i indhegningerne rundt omkring. På den måde kan man se dyrene og stadig holde afstand. Vi har selvfølgelig vores store attraktion, marsvinehuset, og her må vi appellere til folks kø-kultur og forståelse for, at der er forsamlingsforbud, siger Annette Hansen, der opfordrer folk til selv at medbringe håndsprit.

Børnebondegården holder normalt åben søndag til torsdag, men allerede nu planlægger hun at udvide åbningstiderne.

- Vi vil f.eks. begynde at lave nogle bålaftener. Vi starter på torsdag, når vi holder åbent til kl. 20, så man kan komme ud og sige godnat til dyrene. Vi har anskaffet os en pizzaovn, og vi har brænde. Til gengæld har vi ikke ret meget erfaring i at lave pizza i sådan en ovn, så vi håber, at folk vil komme ud med dej og tilbehør og være med til at eksperimentere med at få gang i pizzaovnen. Der vil også være bål, hvor man selv kan tage snobrødsdej med, for de, der ikke vil bage pizza, siger hun.

Vi indretter selvfølgelig Børnebondegården, så der er mulighed for, at man kan opholde sig forskellige steder rundt om ved dyrene.

Annette Hansen, Børnebondegården

Annonce

Kæmpestor hjælp

Det er kun lidt over en uge siden, Annette Hansen i Horsens Folkeblad kunne berette om problemet med de manglende indtægter på grund af den midlertidige nedlukning.

Det fik mange til at reagere, og på blot en uge blev der tegnet medlemsskaber og doneret penge for mere end 15.000 kroner.

- Det har været en kæmpestor hjælp. Det svarer vel til en måneds udgifter. Det er penge, vi virkelig har brug for, fortæller Annette Hansen.

Det har de seneste måneder været nødvendigt at bruge af de penge, der skulle have været brugt på at videreudvikle Børnebondegården.

- Så længe der fortsat er et forsamlingsforbud, kommer der heller ikke besøg fra de institutioner, der plejer at komme, og dermed går der endnu et stykke tid, før der igen bliver åbnet for en væsentlig indtægtskilde. Så det er stadig medlemsskaberne, vi skal tjene vores penge på, siger Annette Hansen.

Annette Hansen glæder sig over de mange donationer og nye medlemsskaber, der er blevet tegnet den seneste uge. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AC Horsens

Se alle målene: Rekordmål af Kjær og kanonkugle af Therkildsen knækkede Hobro

Horsens

Efterlyst 22-årig fundet i god behold

Danmark

Kæmpe-slagteri klar til at boykotte Kurt Beier ved dom

Annonce