Annonce
Horsens

Børn besøger frugtplantage og spiser løs af æblerne

Normalt kan 30 børnehavebørn godt larme, men det gør de ikke, når de er på besøg i en frugtplantage.

I stedet spiser de lystigt løs af pærer, æbler og andet godt.

Læs videre under videoen, hvor Mads (tv.) og Elias gnasker ivrigt løs på delcorf-æbler.

De er de mindste børn fra Børnehaven Vennelund i Odder, der er på bustur til Karensminde Frugtplantage.

Den ligger flere km væk fra børnehaven, og her bestemmer Bendt Olsen. Han er vant til besøg fra både skoler og børnehaver, og giver gerne smagsprøver.

Børn tager æbler med hjem og laver most

Børnehaven fik også en kasse æbler med sig hjem. Den skal der arbejdes med i de kommende dage.

- Vi er ude for at se, hvor æblerne kommer fra. Og vi laver æblerne om til æblemost i børnehaven, fortæller pædagog Trine Brink.

Hele børnehaven har temadage om høst, og det betyder også besøg på et landbrug og på Odder Musem for nogle af de andre børn.

Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Efter skrotning af Lindholm-planer: Send de afviste asylansøgere til Nørrebro - eller helt hjem!

Læserbrev: Det er jo rendyrket hykleri, at socialdemokraterne med udlændinge- og integrationsministeren i spidsen nu vælger at droppe placeringen af de mange afviste - og dømte kriminelle - asylansøgere på øen Lindholm. Før valget og i valgkampen støttede socialdemokraterne jo en placering af de dømte kriminelle på øen Lindholm i Stege Bugt. Men nu har de så føjet De Radikale, SF og Enhedslisten, som synes, det er så synd for de kriminelle, at de ikke skal kunne rende rundt omkring i de danske byer og fordrive tiden med endnu mere kriminalitet! Det bliver ikke mindre komisk, når regeringen så begrunder det med, at det er dyrt at lave et udrejsecenter på øen. Jamen, kære venner, det er jo endnu dyrere, at de får lov til at bevæge sig rundt frit i det danske samfund og koster kassen i forbindelse med statsbetalte beskikkede forsvarer, anbringelsesdomme i landets fængsler, domstolsudgifter, tolkeudgifter, sociale udgifter til deres daglige fornødenheder, socialpædagogisk støtte og al mulig anden service, som der stilles til rådighed for de kriminelle. Så hvis socialdemokraterne virkelig gør det her på grund af kroner og ører, så send dem da helt hjem i stedet, så vi ikke har dén økonomiske belastning! Hver og en af de omtalte er jo dømt for grov kriminalitet i Danmark! Samtidig skylder regeringen og deres støttepartier at fortælle, hvor de så skal være placeret. De skal vel ikke forblive på Kærshovedgaard i Ikast-Brande Kommune og skabe endnu mere kriminalitet og lokal utryghed? Den logiske placering må jo være Nørrebro lige midt på stenbroen i hjertet af København, hvor alle de åbenhjertede, radikale, folkesocialisterne, Enhedslistens og Alternativets frisindede og tolerante vælgere bor i skønt flertal. Så kan de jo hygge sig med en kulturberigelse på nært hold!

Annonce