Annonce
Erhverv

Bøfhus genåbnet efter vandskade - men må leve med skaderne indtil januar

Jensens Bøfhus har været udfordret og lukket af vandskade - spisestedet er dog atter åbnet for gæster. Arkivfoto

Jensens Bøfhus mødte ind til varmt vand på gulvet i den ene del af restauranten. Mens skaderne atter er under kontrol og spisestedet åbnet for gæster igen, venter den endelige udbedring i januar.

Horsens: De seneste par uger har vist sig at være lidt mere begivenhedsrige for Jensens Bøfhus, end stedets restaurantchef havde regnet med.

For knap var november overstået, da han en tirsdag morgen mødte ind til synet af et oversvømmet gulv i den ene del af restaurantens område.

Et fjernvarmerør var sprunget i de tidligere morgentimer i en af varmeventilationer ved restaurantens børneområde. Dampen fra det varme vand afgav på kort tid så meget fugt, at stedets el-tavle kortsluttede.

- Vi stod uden el og varme og soppede rundt i vand, da vi mødte ind. En del af fjernvarmevandet var heldigvis løbet ud mod indgangsdøren og var derfor let at komme af med. Det resterende fik vi gelejdet ud i køkkenet og ned i afløbsristene, fortæller Daniel Sonny Sørensen, restaurantchef på Jensens Bøfhus i Horsens.

Annonce

Vi stod uden el og varme og soppede rundt i vand, da vi mødte ind.

Daniel Sonny Sørensen

Mur af plastikafdækning

Uheldet lukkede restauranten i fire dage, der ved hjælp af affugtere nu atter holder åbent for gæster. I restaurantens ene del ved forområdet er en midlertidig mur af plastikafdækning skudt op.

Den del gør Daniel Sørensen sig dog ingen forhåbninger om at kunne få lavet inden jul og nytår.

- Det må vente til januar. Lige nu er alle håndværkere optaget, fortæller han.

- Til gengæld tager vi revanche til januar. Her vil vi hen over fem dage holde lukket og samtidig benytte lejligheden til at få renoveret vores køkkenområde, lyder det fra Daniel Sonny Sørensen.

Udover vandskaden stod restaurantchef igen i denne uge med uventede udfordringer. Det skete, da stedets kompresser pludselig brød sammen - formentligt på grund af damp fra vandet.

Mens stedets frysevarer blev reddet af Daniel Sørensen og team, måtte samtlige kølevarer kasseres.

- Hvad kan jeg sige. Sket er sket, og en ulykke kommer jo sjældent alene, konstaterer Daniel Sonny Sørensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

City manager om Tøjeksperten: - Vi skal være ekstra kreative når butikker lukker

Annonce