Annonce
Østjylland

Bøde og sur smiley til Kähler-restaurant: - Vi er frygtelig kede af det

Kähler Spisesalon i M.P. Bruuns Gade har fået sur smiley og bøde efter Fødevarestyrelsens seneste besøg. Arkivfoto: Jens Thaysen
Sjusk med rengøringen har kostet Kähler Spisesalon en bøde på 10.000 kroner og en sur smiley. Alt er nu udbedret forsikrer restauranten.

AARHUS: Anmærkninger på tre af de seneste fire besøg mundede i Fødevarstyrelsens seneste besøg på Kähler Spisesalon i M.P. Bruuns Gade ud i en sur smiley og en bøde.

Bøden, som lyder på 10.000 kroner, kommer fordi man ikke har bragt et forhold i orden om bedre rengøring af restauranten.

Ved forrige besøg fra myndighederne blev det indskærpet, at "lokaler, hvor der er fødevarer, skal holdes rene". Men ved ekstrakontrollen 16. september, var forholdet ikke bragt i orden, lyder det i rapporten.

"Under kølemøbler på ben på lager er der produktrester, som ikke er fra dagens produktion", lyder det blandt andet.

"Anmærkninger hos sådanne virksomheder med dårlig regelefterlevelse medfører to gebyrbelagte opfølgende kontrolbesøg," lyder det videre.

Til gengæld havde man fået en indskærpelse om hygiejne bragt i orden.

Annonce

Kede af det

Hos Kähler Spisesalon er man ærgerlig over bøden og den sure smiley.

- Vi kan kun sige, at det er en sag, vi er frygtelig kede af, siger direktør for Kählers restauranter i Aarhus, Aase Skov.

Hun forklarer, at der kan være ting, der er røget ned mellem to stole i forbindelse med et skifte af køkkenchef.

- Det er ikke en sag, vi er stolte af, men vi respekterer Fødevarstyrelsens arbejde. Vi har udbedret tingene og inviteret dem på besøg igen, forsikrer direktøren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce