Annonce
AC Horsens

FC Fredericia-spiller rykker til AC Horsens

Jacob Buus i sin seneste kamp for FC Fredericia. Ifølge vedholdende rygter skifter han til AC Horsens til sommer. Arkivfoto: Søren Gylling
Ifølge avisens oplysninger skifter den 23-årige højreback Jacob Buus til sommerfra FC Fredericia og til AC Horsens.
Annonce

Fredericia: Alt tyder på, at AC Horsens har fundet en erstatning for den 37-årige højre back Peter Nymann. Der er tale om Jacob Buus, som i de seneste sæsoner har været en stamspiller for FC Fredericia i 1. division.

Jacob Buus har kontraktudløb i FC Fredericia til sommer, og ifølge avisens oplysninger er en aftale mellem Buus og AC Horsens på plads.

AC Horsens-manager Bo Henriksen og Jacob Buus svarer enslydende, når de spørges til den fremtidige aftale:

- Ingen kommentarer.

Heller ikke Stig Pedersen, direktør i FC Fredericia, er videre meddelsom:

- Jeg har ikke andre kommentarer, end at Jacob Buus for øjeblikket ikke har en aftale med os, der går forbi den 30. juni.

Annonce

Et ubeskrevet blad

Jacob Buus siger til sommer farvel efter to sæsoner hos FC Fredericia.

I sommeren 2018 kom Jacob Buus som et ubeskrevet blad til FC Fredericia, og i løbet af en prøvetræning gjorde han det så godt, at klubben belønnede ham med en kontrakt af to års varighed.

Jacob Buus spillede ungdomsfodbold i OB, og i sommeren 2016 skrev han en to-årig kontrakt med den fynske superligaklub. Buus nåede dog aldrig i nærheden af en fast plads på OB_mandskabet, og da kontrakten løb ud, gik parterne hvert til sit.

Fast spilletid nåede Jacob Buus til gengæld hos FC Fredericia. I sin første sæson i klubben spillede han 32 kampe fordelt med 30 kampe i 1. division og to i pokalturneringen. I indeværende sæson er det blevet til 17 kampe i 1. division og fire i pokalturneringen for den fynske back.

Jacob Buus er en back, som har sine styrke i det offensive, mens der defensivt er plads til forbedringer.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Udsigt til brandslukning resten af aftenen: Vi skal ind fra ydersiden, og det tager tid

Annonce