Annonce
Østjylland

Aura Energi opretter ny hjælpepakke, der skal støtte det lokale foreningsliv

60 lokale foreninger nød godt af Aura Energis første hjælpepakke. Nu sætter virksomheden endnu en million af til at hjælpe det trængte foreningsliv. Foto: Aura Energi
Det er anden gang i 2020, at virksomheden sætter en million af til at hjælpe foreningerne.
Annonce

AARHUS: Aura Energi uddelte tidligere på året en corona-hjælpepakke på en million kroner, som 60 foreninger, der var tvunget i knæ og truet på eksistensen, fik glæde af.

Viljen til at hjælpe stoppede dog ikke der. For selvom der er lempet på restriktionerne, så er der stadig langt til normalsituationen og derfor har Auras bestyrelsen valgt at oprette en ny hjælpepakke på en million kroner.

- Hverdagen er stadig underlagt restriktioner og begrænsninger, og vores foreningsliv bløder fortsat. Vi har brug for de stærke lokale kræfter til at holde lokalområderne i gang, og det behov er endnu større, når vi kommer på den anden side af Corona. Derfor har vi besluttet at sætte endnu en million kr. af til at hjælpe de lokale foreninger og initiativer, for at give dem mulighed for at klare sig henover vinteren også, selvom aktivitetsniveauet er stærkt begrænset," siger Allan Werk, bestyrelsesformand i AURA Energi.


Vi har brug for de stærke lokale kræfter til at holde lokalområderne i gang, og det behov er endnu større, når vi kommer på den anden side af Corona.

Allan Werk


Den østjyske virksomhed er selv kommet nådigt gennem de første 10 måneder af året, og det skyldes blandt andet loyalitet i lokalområdet. Derfor vil Aura gerne betale tilbage til andelshaverne.

- Vi er et lokalt andelsejet selskab, der gennem mere end 100 år har været optaget af at skabe værdi for vores andelshavere. Vi ønsker at understøtte aktive og bæredygtige lokalsamfund med et sprudlende foreningsliv, og for os er det en del af andelstanken også at hjælpe i denne situation, siger direktøren for Aura Energi, Carsten Höegh Christiansen.

Man kan søge om at få del af hjælpepakken på www.aura.dk/coronapakke. Her åbnes der op for ansøgningerne fra 27. november. Sidste frist for at søge er fredag 8. januar 2021.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Gammel og mangelfuld gadebelysning i Horsens: - Man burde udskifte det hele i et hug

Horsens

Kraftige anklager om svigt af børn og familier: Ankestyrelsen overvejer tilsynssag mod Horsens Kommune

Danmark

Ny viden om supersmitsom mutation giver håb om tidligere genåbning: - Jeg er vildt meget mere optimistisk

Annonce